radonjic cz krka

Radonjić: Dobar rezultat, dobra odbrana, nisam zadovoljan

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić pohvalio je odbranu i rezultat koji su njegovi košarkaši napravili večeras protiv Krke, ali je rekao da ipak nije zadovoljan. 
-Bilo je bitno da odbranimo domaći teren u ovim ne baš idealnim okolnostima po nas. Iako smo vodili celu utakmicu i igrali dobru odbranu, ne mogu da budem zadovoljan koncentracijom, ali sada nema vremena nizašta osim da se okrenemo narednoj utakmici – rekao je Radonjić novinarima. 
Zvezda je danas pobedila Krku sa 78:65 i tako zadržala prvo mesto na tabeli. Do kraja ligaškog dela Jadranske lige ostala su još četiri kola, a da bi crveno-beli odbranili prvo mesto potreban im je još jedan trijumf, a možda ni taj jedan. 
Novinare je zanimalo da li će Radonjić u tim mečevima dati šansu mlađim igračima, a on je odgovorio da to dosta zavisi od revanš meča osmine finala Evrokupa protiv Lijetuvos ritasa, koji se igra u sredu. 
-Mnogo toga zavisi od toga da li ćemo proći ili ispasti u Evrokupu. Reagovaćemo u odnosu na situaciju u interesu tima i onoga što nas čeka nakon toga. Mogu da kažem i da će Ivan Radenović biti spreman za Lijetuvos – rekao je Radonjić. 
Trener Krke Aleksandar Džikić kazao je da je njegov tim imao uspeha dok za Zvezdu nije igrao Demarkus Nelson. 
-Pokušali smo protivnika da izvedemo iz onoga što ona hoće. Nelson je generator Zvezde i njenog uspeha, igrač bez koga je ona drugačija, i igralo se izjednačeno kada je on bio na klupi. Posle se vratio na teren i rešio neke stvari. Najlakše je sad da uperim prst u igrače, ali to je budalaština – rekao je Džikić. 

Povezana vest:  Kosta Perović slobodan igrač