radonjic cz pan

Radonjić: Veliki uspeh, zaslužili smo prolaz dalje

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle utakmice u Viljnjusu da je njegov tim ostvario veliki uspeh i da je zaslužio plasman u četvrtfinale Evrokupa.
Crveno-beli su večeras izgubili od Lijetuvos Ritasa rezultatom 82:80, ali su prošli u narednu rundu takmičenja nakon što su prvi meč u Beogradu dobili sa šest razlike (88:82).
-Izuzetno sam zadovoljan učinkom, ovo je veliki uspeh za nas. Ove sezone već dva puta smo igrali sa Lijetuvos Ritasom u Evroligi, ali mogu da kažem da su ova dva meča u Evrokupu bila mnogo kvalitetnija – izjavio je Radonjić za klupski sajt.
On je dodao da je postojala opasnost da litvanski predstavnik na svom terenu uspe da obezbedi prolaz u sledeću rundu. 
-Zadovoljan sam večerašnjim nastupom, igrali smo dobro do samog kraja. Jedino smo u poslednjim sekundima izgubili koncentraciju, pre svega zbog loše komunikacije, i time pružili litvanskom timu priliku za preokret. Ali, na kraju smo ipak uspeli da obezbedimo pozitivan rezultat – zaključio je Radonjić.
Crvena zvezda u dvomeču četvrtfinala Evrokupa igra protiv ukrajinskog Budiveljnika, 18. marta u gostima i 26. marta na domaćem terenu.

Povezana vest:  Dabović: Ostvarile smo san, ali poraz od Turske boli