poziv na tekmu

Rakočević, Peruničić, Ninković i Prlainović pozivaju u Arenu

 

Košarkašima Crvena zvezde u sredu od 19 sati i 30 minuta u Kombank areni predstoji veoma važna utakmica. Crveno-beli se protiv ukrajinskog Budiveljnika bore za plasman u polufinale Evrokupa. Dugo godina unazad KK Crvena zvezda nije igrala ovako značajan meč na evrosceni, pa pred revanš sa šampionom Ukrajine kompletna Zvezdina porodica sportova se okuplja da pruži podršku crveno-belim košarkašima.

Povezana vest:  Čović: U Srbiji već 12 godina traje tortura Partizana

Poker Zvezdinih asova, vrhunskih sadašnjih i bivših sportista, Igor Rakočević, Nenad Peruničić, Andrija Prlainović i Miloš Ninković želeli su da podrže svoje kolege pod obručima i pokušaju da animiraju što veći broj navijača da slede njihov primer i u sredu dođu u Kombank arenu. A o kakvim sportskim ikonama je reč govore sledeće činjenice – Igor Rakočević je tri puta bio njabolji strelac Evrolige, Nenad Peruničić je najbolji strelac rukometne Lige šampiona svih vremena, Andrija Prlainović je trenutno najbolji vaterpolista sveta i Miloš Ninković zvezda fudbalskog kluba i trenutno najbolji fudbaler u Srbiji.

Povezana vest:  Klipa: Bićemo motivisani, verujem u odbranu titule

Sva četvorica smatraju da je vatrena Zvezdina publika adut košarkaša u njihovoj želji da ostvare cilj, zato je njihova poruka sasvim jasna:

– Vidimo se u sredu u Areni. Idemo zajedno do pobede – rekli su u glas Rakočević, Peruničić, Prlainović i Ninković.