covic 2014
NEBOJŠA ČOVIĆ U „UTISKU NEDELJE“
 
Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović prihvatio je poziv za učešće u emisiji Utisak nedelje koja će na televiziji B92 biti emitovana u nedelju 6. aprila od 21 sat. Tim povodom prvi čovek KK Crvena zvezda kratko je prokomentarisao:
– Prihvatam učešće u emisiji i pored toga što je sve urađeno na neuobičajen način, jer je to bilo nečija želja. Prihvatanjem učešća u emisiji želim da se ova medijska sapunica ili bolje rečeno brlog, koji je napravljen od strane predsednika Jugoslovenskog sportskog društva Partizan Duška Vujoševića, kao i svake godine više ne razvlači u nedogled. Moj jedini uslov, ili bolje rečeno očekivanje je da će to biti poslednji javni, medijski nastup tog čoveka u kome će spominjati KK Crvena zvezda – rekao je Čović i potom dodao:
– Razlog zašto prihvatam učešće u ovoj emisiji, koju je uzgred budi rečeno Vujošević ugovorio sa voditeljkom Oljom Bećković, je zapravo moj doprinos smirivanju strasti, ali i poklon svim iskrenim navijačima u ovoj zemlji koji više ne žele da slušaju medijske cirkuse i šarade predsednika Jugoslovenskog sportskog društva Partizan Duška Vujoševića – zaključio je Čović.
Povezana vest:  POSLE MEČA PARTIZAN - MAKABI, Marka: Partizan od prosjaka do kraljevića