dule vujosevic par zal

Vujošević: Pojedinci hteli jeftino da se dopadnu publici

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je zadovoljan večerašnjom pobedom nad Žalgirisom u Evroligi, ali da su pojedini njegovi košarkaši izazivali nervozu na terenu. 
-Zadovoljan sam rezultatom, a u jednom delu i igrom. Počeli smo dobro, ali je to izazvalo određenu opuštenost. Bilo je pojedinih igrača koji su hteli jeftino da se dopadnu publici i izazvali određenu nervozu – rekao je Vujošević novinarima posle utakmice. 
Partizan je u Beogradu savladao Žagiris sa 78:67 u 13. kolu Grupe F Top 16 faze Evrolige. 
-Žagiris je dobra ekipa, demonstrirali su koliko im je stalo da časno izgube, sa što manjom razlikom… Ponašali su se onako kako treba u tom nekom smislu, u svakom slučaju nisu došli ovde da se sami dobiju, to smo morali mi da odradimo. Odradili smo dobro, uvek može bolje, naš stvarni život je uvek ispod nekog mogućeg – kazao je Vujošević. 
Partizan će u svojoj poslednjoj evroligaškoj utakmici ove sezone sledećeg petka gostovati Galatasaraju u Istanbulu. 
-Imamo još veoma tešku utakmicu sa Galatasarejom, kome će i koš razlika biti bitna i tu ćemo biti izloženi velikoj opasnosti. Mislim da ćemo biti i svesni toga jer želimo da dostojanstveno završimo Evroligu – istakao je trener crno-belih. 
Partizan kolo pre kraja ima četiri pobede u svojoj grupi, a Vuojšević je kazao da je napravljen veliki uspeh u tom takmičenju. 
-Kad se podvuče linija, s obzirom na sve okolnosti…u Evroligi smo napravili veliki uspeh. Ostaje žal, da nije bilo povreda mislim da bismo se do poslednjeg momenta borili i verujem da bismo se plasirali među osam ekipa – kazao je Vujošević.
Crno-beli će narednu utakmicu odigrati u ponedeljak, kada će gostovati Radničkom u Kragujevcu u prvom kolu Superlige Srbije. 

Povezana vest:  EVROČELENDŽ KUP, FMP u Nemačkoj