VBM - GRUPNA 2

Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku u 12 gradova

U beogradskom restoranu „Plej” danas je svečano najavljen VII „Vip Beach Masters 2014. – Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku”, kao i III “Vip Beach Volley liga”, u prisustvu uglednih gostiju, predstavnika gradova domaćina, odbojkašica, odbojkaša i predstavnika medija. U prijatnom ambijentu, gostima su se obratili Aleksandar Boričić, predsednik OSS, Dejan Turk, direktor Kompanije „Vip mobile“, i Jang Vung Li, direktor Kompanije “LG Elektroniks”, generalnog sponzora VII „Vip Beach Mastersa 2014. – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku”.

Na početku svečanosti pročitano je pismo Vanje Udovičića, ministra omladine i sporta u Vladi Republike Srbije. U pismu se kaže:

– Odbojka na pesku je olimpijski sport i raduje me što se kao takav već nekoliko godina uspešno razvija i populariše u Srbiji.

Svaki projekat koji animira, najpre decu i mlade, a zatim i celokupno stanovništvo da sport prigrle kao sastavni deo svojih života, naići će na podršku Ministarstva omladine i sporta.

Povezana vest:  SENIORI, FINALNI TURNIR 46. KUPA SRBIJE, Sutra u 12,00 časova žreb u hotelu “M”

Kroz ovo takmičenje, odbojka na pesku se razvija kao profesionalni sport u Srbiji. Velikim radom i upornošću, nadam se da će jednog dana dostići popularnost i uspeh koji dvoranska odbojka ima u Srbiji.

Pozivam sve da isprate ovo takmičenje, roditelje da povedu decu da ga vide, a zatim da se i sami oprobaju u ovom sportu, a takmičarima i srpskim timovima da nastave da vredno treniraju kako bi bili u top formi za nadmetanja na najvećim međunarodnim turnirima u odbojci na pesku.

Uz izvinjenje što danas, zbog obaveza koje su iskrsle u poslednjem trenutku, nisam u mogućnosti da vam se lično obratim,

Srdačan pozdrav,

Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta

Aleksandar Boričić, predsednik OSS, predao je Dejanu Turku, direktoru Kompanije „Vip mobile“, dres reprezentacije Srbije sa brojem 9.

Povezana vest:  Turska slavila u Beogradu – Stefana Veljković slomila prst desne ruke

Vladimir Grbić, potpredsednik OSS i promotor Vip Beach Masters 2014.“, predstavio je plan odigravanja utakmica u okviru VII „Vip Beach Mastersa 2014. – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku”, odnosno III “Vip Beach Volley lige”, koja će se ove godine igrati u 12 gradova: Novom Pazaru, Užicu, Kruševcu, Novom Sadu, Kraljevu, Bačkoj Palanci, Velikom Gradištu, Baču, Somboru, Kanjiži, Temerinu i Beogradu.

Kenet Dži, direktor poslovne jedinice za mobilne uređaje Kompanije “LG Elektroniks” i Aleksandar Vukosavić, menadžer uređaja i dodatne opreme Kompanije “Vip mobile”, predstavili su “LG G 2 mini” zvanični telefon VII „Vip Beach Mastersa 2014. – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku”.

Kenet Dži, direktor poslovne jedinice za mobilne uređaje Kompanije “LG Elektroniks”, predao je Vladimiru Grbiću telefon “LG G 2 mini”, zvanični telefon ovogodišnjeg Prvenstva.

Povezana vest:  SENIORI – XXI SVETSKA LIGA 2010., Italija slavila posle pet setova

Za predstavnike medijskih kuća organizovana je nagradna igra, a Kenet Dži je pobedniku, Miodragu Kuzmanoviću, novinaru časopisa “Svet kompjutera”, predao nagradu – telefon “LG G 2 mini”, zvanični telefon ovogodišnjeg Prvenstva.

RASPORED TURNIRA:

30. MAJ – 01. JUN: NOVI PAZAR

06. – 08. JUN: UŽICE

13. – 15. JUN: KRUŠEVAC

20. – 22. JUN: NOVI SAD

27. – 29. JUN: KRALJEVO

01. – 05. JUL: EP “NOVI SAD MASTERS”

11. – 13. JUL: BAČKA PALANKA

18. – 20. JUL: VELIKO GRADIŠTE

25. – 27. JUL: BAČ

01. – 03. AVGUST: SOMBOR

08. – 10. AVGUST: KANJIŽA

15. – 17. AVGUST: TEMERIN

22. – 24. AVGUST: BEOGRAD – BALKANSKO PRVENSTVO

27. – 30. AVGUST: BEOGRAD – FINALE PRVENSTVA