loptaPrijateljska utakmica Srbija – Iran u subotu od 18,00 časova u dvorani Šumice u Beogradu – ulaz slobodan
 
Vlada Republike Srbije je, na današnjoj sednici, ukinula vanrednu situaciju na teritoriji Republike koja je, zbog poplava koje su zadesile našu zemlju, bila na snazi od 15. maja. S obzirom na ukidanje vanredne situacije, muške seniorske reprezentacije Srbije i Irana, koje se pripremaju za učešće u Svetskoj ligi, odigraće sutra (subota, 24. maj) prijateljsku utakmicu od 18,00 časova u dvorani Šumice u Beogradu. Ulaz je slobodan, a publika će u dvoranu ulaziti na ulaz sa ugla Ustaničke i ulice Vojvode Toze.
Muška seniorska reprezentacija Srbije igraće 17. put u jubilarnoj, XXV Svetskoj ligi 2014. u elitnoj diviziji, u B grupi sa Rusijom, SAD i Bugarskom. Seniori Srbije će sve utakmice kao domaćini igrati od 20,00 časova.
U okviru I vikenda, Srbija će ugosititi Rusiju, akutelnog Olimpijskog pobednika, prvaka Evrope i pobednika Svetske lige. Obe utakmice će se odigrati u dvorani Čair u Nišu, prva u petak 30. maja, a druga u subotu, 31. maja.
U elitnoj diviziji Svetske lige, u A grupi, igraće Brazil, Italija, Poljska i Iran.
Povezana vest:  SENIORI – 49. KUP SRBIJE 2013./2014., Trijumf Spartaka iz Ljiga u Subotici, maksimalna pobeda Partizana Vizure u Smederevu