UZICE 3VII „VIP BEACH MASTERS 2014.“ – PRVENSTVO SRBIJE U ODBOJCI NA PESKU
Održana „Kids liga“ i prvi čas „Vip Beach Masters škole odbojke“ u Užicu

Drugi turnir VII „Vip Beach Masters 2014.“ – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, i III Vip Beach Volley lige počeo je u petak kvalifikacionim mečevima u Užicu. Na turniru učestvuje 28 ekipa: 11 u ženskoj i 17 u muškoj konkurenciji. Tradicionalno, u petak je organizovana „Kids liga“, kao i prvi čas „Vip Beach Masters škole odbojke“ koju vodi Vladimir Grbić, potpredsednik OSS.
U petak uveče je održana konferencija za novinare, kojoj su prisustvovali Radovan Ristović, gradski većnik Užica zadužen za obrazovanje, kulturu i sport, Vladimir Grbić, potpredsednik OSS, odbojkašice Aleksandra Frajtović i Nina Škarić, i odbojkaši Marko Nikolić, Stefan Basta, Nemanja Lazić i Bane Nenadić.
„Vip Beach Masters škola odbojke“ je planirana za subotu, 7. jun od 10,00 i 17,00 časova i u nedelju, 8. juna od 15,00 časova.
Posle turnira u Novom Pazaru i Užicu, VII „Vip Beach Masters 2014.“ – Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku, i III Vip Beach Volley liga nastaviće se takmičenjima u Kruševcu, Novom Sadu, Kraljevu, Bačkoj Palanci, Velikom Gradištu, Baču, Somboru, Kanjiži, Temerinu i Beogradu.
Pored turnira „Vip Beach Masters 2014.“, Srbija će biti domaćin turnira Evropskog prvenstva 2014. Novi Sad Masters, koji će se odigrati od 1. – 5. jula i drugog turnira Balkanskog prvenstva 2014. u konkurenciji seniorki i seniora, koji će se odigrati u Beogradu od 22 – 24. avgusta.

Povezana vest:  Održan žreb za osminu finala Kupa