partizan seniorke slavljeSENIORKE I SENIORI – KUP CEV 2015. I KUP IZAZIVAČA 2015.
Trentino u Novom Sadu, „crno – beli“ protiv Krajove – „crveno – bele“ sa Kamnikom – Jedinstvo u Poreču, „crveno – beli“ protiv Hapoela
 
U sedištu CEV, u Luksemburgu, danas je obavljen žreb za Kup CEV 2015. i Kup Izazivača 2015. u obe konkurencije.
U Kupu CEV u konkurenciji odbojkašica, Crvena Zvezda će u šesnaestini finala (12. novembar – Kamnik i 26. novembar – Beograd) igrati protiv Kalcita iz Kamnika, iz Slovenije. Ukoliko eliminišu Slovenke, „crveno – bele“ će u osmini finala (10. i 17. decembar) igrati protiv pobednika duela Rote Raben Vilsbiburg (GER) – Lokomotiva Baku (AZE).
U Kupu CEV u konkurenciji odbojkaša, Vojvodina NS Seme iz Novog Sada će u šesnaestini finala igrati protiv Dijatek Trentina iz Italije. Prvi meč će se odigrati 5. novembra u Novom Sadu, a revanš 19. novembra u Trentu. Pobednik duela Vojvodina NS Seme – Trentino igraće u osmini finala, 3. i 17. decembra, protiv pobednika dvomeča Mladost Brčko (BIH) – Makabi Tel Aviv (ISR).
Partizan Vizura će u šesnaestini finala Kupa CEV igrati protiv Krajove iz Rumunije. Prvi meč će se odigrati 5. novembra u Beogradu, a revanš 19. novembra u Krajovi. Ukoliko eliminišu Rumune, „crno – beli“ će u osmini finala, 3. i 17. decembra, igrati protiv pobednika duela Kečkemet (HUN) – Dinamo Bukurešt (ROU).
U Kupu Izazivača 2015. u konkurenciji odbojkašica, Jedinstvo iz Stare Pazove će u 2. kolu igrati protiv Poreča iz Hrvatske. Prvi meč, u Poreču, odigraće se 12. novembra, a revanš 26. novembra u Staroj Pazovi. Ukoliko eliminiše Poreč, Jedinstvo će u šesnaestini finala (10. i 17. decembar) igrati protiv poražene ekipe šesnaestine finala Kupa CEV: Orbita Zaporožje (UKR) – Šarlroa (BEL).
U Kupu Izazivača 2015. u konkurenciji odbojkaša, Crvena zvezda će u 2. kolu igrati protiv Hapoela iz Mate Ašera (ISR). Prvi meč će se odgirati 5. novembra u Beogradu, a revanš 19. Novembra u Izraelu. Ukoliko eliminišu Izraelce, „crveno – beli“ će u šesnaestini finala (3. i 17. decembar) igrati protiv poražene ekipe iz šesnaestine finala Kupa CEV: Loimu Raisio (FIN) – Ase Lenik (BEL).
Povezana vest:  Odbojkašu Radničkog Irfanu Hamzagiću priznanje za sportistu godine grada Kragujevca