DRES SRBIJE SA POTPISIMA SVIH IGRACICA I CLANOVA STRUCNOG STABA

OSS prihvatio učešće u specijalnom umetničkom programu Odbojkaške federacije Italije povodom SP za seniorke

Odbojkaški savez Srbije je, na poziv Odbojkaške federacije Italije, prihvatio poziv za učešće u specijalnom umetničkom programu Odbojkaške federacije Italije povodom XVII SP 2014. u konkurenciji odbojkašica, koje će se odigrati od 23. septembra – 12. oktobra u Italiji, i poslao je u Italiju dres Maje Ognjenović, kapitena seniorki Srbije sa potpisima svih igračica i članova stručnog štaba.
Odbojkaška federacija Italije, FIPAV, pripremila je specijalni umetnički program u različitim oblastima koje su povezane sa odbojkaškim svetom. Prgoram je posebno usmeren na prezentovanje dresova reprezentacija koje će igrati na Svetskom prvenstvu. Ova prezentacija će sadržati i umetnički doprinos samih sportista (slikanje, crtanje, ili bilo koja slična vrsta umetničkog izražavanja) na dresu kapitena reprezentacije ili neke druge igračice.
Konačno, ove 24 majice će biti date na aukciju kako bi se podržale neprofitne i globalne humanitarne organizacije koje su povezane sa italijanskim organizatorima Svestkog prvenstva: „Action Aid“, „Operation Smile“ i „Race for the Cure“.

Povezana vest:  BEACH – VOLLEY – EP 2015. ZA IGRAČICE I IGRAČE DO 18 GODINA, Tijana Basić i Irena Drobnjak, i Stefan Skakić i Davide Kovač na prvenstvu Evrope u Letoniji