ALEKSANDAR ATANASIJEVIC kompOdbojkaški savez Srbije aktivan na društvenim mrežama tokom utakmica Svetske lige u Čikagu

Odbojkaški savez Srbije je još jednom iskoristio društvene mreže, kao način da se poveže sa ljubiteljima odbojke, ovog puta u subotu, 14. juna, za vreme boravka seniora Srbije u Čikagu, odnosno utakmica Svetske lige 2014, kada je Aleksandar Atanasijević, korektor Srbije, učestvovao u ekskluzivnom intervjuu na tviteru. Tokom dvadesetčetvoročasovne promotivne kampanje na ovoj društvenoj mreži, ljubitelji odbojke iz celog sveta su bili u prilici da postave pitanja korektoru srpske reprezentacije koristeći hešteg #AskBata. Tokom jednočasovne sesije, više od 110 pitanja je poslato Atanasijeviću, koji se potrudio da odgovori na što više pitanja svojih fanova, s obzirom na kratak vremenski rok.
Na ovaj način Odbojkaški savez Srbije nastavlja sa razvojem svojih medijskih komunikacija na društvenim mrežama, u cilju približavanja igrača i njihovih obožavatelja, kao i promovisanja srpske odbojke.

Povezana vest:  SENIORKE – VIII SVETSKO KLUPSKO PRVENSTVO 2014., Start u Cirihu u sredu – četiri odbojkašice iz Srbije, Boričić predsednik Kontrolnog komiteta, Vladimir Simonović sudi

Evo nekih izvoda iz „Twitterview“ Aleksandra Atanasijevića:

@ # Zoka3130 AskBata: Koji je najbolji dan u tvom životu?
Atanasijević: Kada smo osvojili zlato na Svetskom kadetskom prvenstvu u Italiji!

@ Dani1517T Kako je protekao vaš boravak u Poljskoj? Želite li da se vratite ovde ako budete imali priliku?
Atanasijević: Mnogo volim Poljsku :) tamo sam doživeo neke od najboljih trenutaka u mojoj odbojkaškoj karijeri i jedva čekam da se ponovo vratim tamo za vreme Svetskog prvenstva!

# Alma_aleks AskBata recite nam nešto o danima ste bili u Iranu za svetsku ligu. Šta si uradio? Da li volite ovu zemlju?
Atanasijević: Navijači u Iranu su neverovatni – to je bilo jedno od najboljih iskustava u mom životu. Nadam se skorom povratku u Iran i novim utakmicama!

Povezana vest:  SENIORI – 46. KUP SRBIJE – OSMINA FINALA, Šest mečeva u utorak, dva u sredu

@ AdsVollei Ko je vaš najbolji prijatelj u reprezentaciji?
Atanasijević: Imamo sjajnu atmosferu u timu. Ipak, ako moram da biram, odabraću Majstorovića, našeg novog Libera. Pravi je „ludak“, u pozitvnom smislu!!

@ # Atanasijevic14 AskBata Koji je vaš životni moto?
Atanasijević: Nikada ne odustaj i bori se do kraja.

@ # Lekie_NI AskBata Šta je najteže za vas dok igrate na terenu?
Atanasijević: Prihvatanje činjenice da ću nekad izgubiti.

@ # PaulinaaaD AskBata Ko je tvoja inspiracija?
Atanasijević: Ivan Miljković je bio moj veliki izvor inspiracije.

Povezana vest:  Odbojkaši Partizana šampioni Srbije

@ iva_ds87 Šta je najkorisnija stvar kojoj vas je Andrija Gerić naučio na kursevima mentalne izdržljivosti? Da li si uživao u vežbama?
Atanasijević: Veoma mi je drago što znate da je Andrija naš psiholog! Svaki dan nam govori mnoštvo korisnih stvari!

Aleksandar Atanasijević je aktivan na društvenim mrežama. Na svom tviter nalogu (@AAtanasijevic) ima već preko 15 600 pratilaca, kao i široku bazu obožavatelja na fejsbuk stranici. Odbojkaški savez Srbije je takođe aktivan na tviteru (@ossrb). Trenutno nas prati preko hiljadu ljubitelja odbojke, ali taj broj se iz dana u dan uvećava.