nsodbojktrg-025Odbojkaški spektakl na Trgu Slobode u Novom Sadu u akciji „Odbojka spaja na trgovima“

Na Trgu Slobode u Novom Sadu, večeras je odigrano finale turnira, koji su zajednički organizovali OK „Vojvodina NS Seme“ i škole odbojke iz Novog Sada. Na turniru je učestvovalo osam ekipa finalista Prvenstva Novog Sada u konkurenciji pionirki i pionira. Posle revijalne utakmice, najbolji odbojkaši Srbije su mladim odbojkašicama i odbojkašima uručili dresove reprezentacije Srbije, zatim lopte, kape i poklone pripremljene u saradnji sa Kompanijom „Vip mobile“, generalnim sponzorom OSS.
Odbojkaški savez Srbije i Kompanija „Vip mobile“, generalni sponzor OSS, nastavili su sa akcijom društveno odgovornog ponašanja, a projekat je nastavljen akcijom „Odbojka spaja na trgovima“.
U prisustvu nekoliko stotina Novosađana, najviše uzbuđenja i ovacija izazvao je dolazak kompletne muške seniorske reprezentacije Srbije na Trg Slobode.
Seniori Srbije će u okviru V vikenda B grupe I divizije XXV Svetske lige 2014. igrati protiv Bugarske.
Prva utakmica će se odigrati u petak, 27. juna od 20,00 časova u dvorani SPC „Vojvodina“ u Novom Sadu, a druga u nedelju, 29. juna od 20,00 časova u dvorani „Čair“ u Nišu.

Povezana vest:  JUNIORKE – XXII EP 2010, Srbija drugi put maksimalno – Nemačka ubedljiva protiv Mađarske