srbija seniori slavlje

U sjajnoj atmosferi u Novom Sadu, Srbija maksimalno porazila SAD

Muška seniorska reprezentacija Srbije ostvarila je izuzetno važnu pobedu u sjajnoj atmosferi u Novom Sadu. Srbija je večeras, u prvoj utakmici poslednjeg, VI vikedna B grupe I divizije XXV Svetske lige 2014, savladala SAD sa 3:0, po setovima 25:21, 25:20 i 25:17, posle 84 minuta igre.
Utakmicu u dvorani SPC „Vojvodina“ posmatralo je 6200 gledalaca, a sudili su Ebrahim Ali Džafar iz Bahreina i Taufik Budaja iz Tunisa.
Fantastična igra izabranika Igora Kolakovića pred izuzetno navijački raspoloženim Novosađanima donela je preko potreban trijumf na putu za Firencu.
Sem početne nervoze, seniori Srbije su tokom čitavog meča držali konce igre u svojim rukama i nadahnutom, lucidnom i iznad svega borbenom i požrtvovanom igrom savladali vodeću ekipu u B grupi.
Svi igrači zaslužuju pohvale za pruženu igru, ali se moraju izdvojiti Uroš Kovačević i Srećko Lisinac, koji su svojom pozitivnom energijom i izvanrednim potezima davali ton igri reprezentacije Srbije.
Druga utakmica između Srbije i SAD odigraće se u nedelju, 6. jula od 20,00 časova u dvorani Pionir u Beogradu, uz direktan prenos na RTS 2.

Povezana vest:  KADETI – BALKANSKO PRVENSTVO 2010., Srbija sutra ujutro protiv Albanije