srbija seniori slavlje

Srbiji za plasman u Firencu potrebna bilo kakva pobeda protiv SAD u Beogradu – ulaznice u prodaji na biletarnici dvorane „Pionir“ po ceni od 300 dinara

Muška seniorska reprezentacija Srbije pobedom protiv SAD u Novom Sadu stigla je na korak od plasmana na Finalni turnir jubilarne, XXV Svetske lige 2014, koji će se odigrati od 16. – 20. jula. S obzirom na stanje na tabeli, bez obzira na rezultate utakmica Bugarska – Rusija, Srbiju u Firencu vodi bilo kakva pobeda protiv SAD u drugoj utakmici, koje će se odigrati sutra (nedelja, 6. jul) od 20,00 časova u dvorani „Pionir“ u Beogradu.
Naime, po propozicijama FIVB, plasman ekipa sa istim brojem bodova određuje se prvo na osnovu broja pobeda. Ukoliko je broj pobeda identičan, plasman se određuje na osnovu set količnika. Ukoliko je i set količnik identičan, plasman se određuje na osnovu poen količnika.
Prodaja ulaznica za utakmicu Srbija – SAD u Beogradu (6. jul) počela je prošle srede na biletarnici dvorane „Pionir“ po ceni od 300 dinara za tribine. Ulaznice će se prodavati svakog dana od 12,00 – 19,00 časova, a u nedelju do početka utakmice.
Druga utakmica poslednjeg, VI vikenda B grupe I divizije XXV Svetske lige 2014. između Srbije i SAD odigraće se u nedelju, 6. jula od 20,00 časova u dvorani Pionir u Beogradu, uz direktan prenos na RTS 2.

Povezana vest:  BEACH VOLLEY, EP 2011. “SERBIAN MASTERS”, Prijavljeno 70 ekipa iz 28 zemalja!