BVL2012 bac d1 ac 003

VII „VIP BEACH MASTERS 2014.“ – PRVENSTVO SRBIJE U ODBOJCI NA PESKU
Završene kvalifikacije u Zrenjaninu

Jubilarni, deseti ovogodišnji turnir VII „Vip Beach Masters 2014.“ – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, i III „Vip Beach Volley lige“, počeo je danas kvalifikacionim mečevima u Zrenjaninu.
Danas su u Zrenjaninu bili na programu „Kids liga“ i prvi čas „Vip Beać Masters škole odbojke“), koju vodi Vladimir Grbić, potpredsednik OŠ i promotor „Vip Beach Masters“. Časove su pohađali buduće odbojkašice i odbojkaši, njih 61.
U Gradskoj kući u Zrenjaninu, večeras je održana konferencija za novinare, kojoj su prisustvovali Saša Santovac, zamenik gradonačelnika Zrenjanina, Zlatana Ankić, član Gradskog veća Zrenjanina zadužena za sport, omaldinu i regionalnu saradnju, Vladimir Grbić, potpredsednik OŠ, odbojkašice Aleksandra Aleksić i Anja Anđelković i odbojkaš Saša Surla.
Tradicionalno, još tri časa „Vip Beach Masters škole odbojke“ održaće se u subotu (10,00 i 17,00) i nedelju (15,00).
Vladimir Grbić, potpredsednik OŠ i promotor „Vip Beać Masters“, u subotu, 9. avgusta, biće specijalni gost u „Vip centru“ u Zrenjaninu, u ulici Kralja Aleksandra Karađorđevića 19. Vladimir Grbić će se družiti sa korisnicima usluga Kompanije „Vip mobile“, fotografisati se i potpisivati kačkete, koji su pripremljenji kao poklon svim posetiocima prodajnog mesta Kompanije „Vip mobile“ od 12,00 – 13,00 časova.

Povezana vest:  SENIORKE – XIX GRAND PRIX 2011, Kazahstan šesnaesti učesnik