kupsrbije1SENIORKE I SENIORI – KUP SRBIJE 2014./2015.
Žreb u petak u 13,00 časova na „Sajmu sporta“ u hali 2 „Beogradskog sajma“
 
Žreb za četvrtfinale 49. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica, i 50. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša, održaće se sutra (petak, 28. novembar) u 13,00 časova u hali 2 „Beogradskog sajma“ na III Međunarodnom sajmu sporta – „Sportska strana Srbije“.
Plasman u četvrtfinale 49. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica izborili su Crvena Zvezda, NIS Spartak iz Subotice, TENT iz Obrenovca, Železničar iz Lajkovca, Jedinstvo iz Užica, Jedinstvo iz Stare Pazove, Vizura i Dinamo iz Pančeva.
U konkurenciji odbojkaša, plasman u četvrtfinale su izborili Crvena zvezda, Đerdap iz Kladova, Spartak iz Subotice, Mladi radnik iz Požarevca, Vojvodina NS Seme iz Novog Sada, Partizan, Radnički iz Kragujevca i Inđija.
Žreb će biti poludirigovan u obe konkurencije. Prve utakmice će se odigrati 23. decembra, a domćini će biti iz drugog „šešira“, dok će se revanš utakmice odigrati 26. decembra na terenima ekipa iz prvog „šešira“.
 
SENIORKE:
Prvi „šešir“: Vizura, TENT (Obrenovac), Crvena zvezda, NIS Spartak (Subotica)
Drugi „šešir“: Jedinstvo (Stara Pazova), Železničar (Lajkovac), Jedinstvo (Užice), Dinamo (Pančevo)
 
SENIORI:
Prvi „šešir“: Crvena zvezda, Partizan, Vojvodina NS Seme (Novi Sad), Radnički (Kragujevac)
Drugi „šešir“: Đerdap (Kladovo), Spartak (Subotica), Inđija, Mladi radnik (Požarevac)
Povezana vest:  SENIORKE – V SVETSKO KLUPSKO PRVENSTVO 2011, Titula Svetskog prvaka za Natašu Krsmanović, Silviju Popović, Jasnu Majstorović, Sanju Starović, Miru Golubović i Zorana Gajića