sajam16400 budućih odbojkašica i odbojkaša odigralo više od 50 utakmica na turniru „Sajam 2014.“
 
Na III Međunarodnom sajmu sporta – „Sportska strana Srbije“ u organizaciji Sportskog saveza Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Srbije, u hali 2 „Beogradskog sajma“, danas je na programu bila zvanična prezentacija odbojke. Tokom tri dana trajanja turnira „Sajam 2014.“ na „Sajmu sporta“ više od 400 budućih odbojkašica i odbojkaša odigralo je više od 50 utakmica. Vladimir Grbić, potpredsednik OSS, rukovodio je pokaznim treninzima na zvaničnoj prezentaciji odbojke.
Vladimir Batez, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000, posetio je danas sa porodicom stand Odbojkaškog saveza Srbije, a zatim prisustvovao zvaničnoj prezentaciji odbojke na „Sajmu sporta“.
Na turniru „Sajam 2014.“ učestvovali su odbojkaški klubovi: Vojvodina NS Seme iz Novog Sada, „Obrenovac“ i TENT iz Obrenovca, Spartak iz Subotice, Vizura, Crvena zvezda, „21. maj“, „Akademija Singidunum“, „Železnik 2012“, „Kralj“, „FSFV“, „Zvezda NP“, Imlek, Poštar, As, Roda i Laki Star (svi iz Beograda).
III Međunarodni sajam sport – „Sportska strana Srbije“ završava se večeras.
Povezana vest:  Finalni turniri Prvenstva Srbije 2014 kadetkinja i kadeta odigraće se od 19. – 21. septembra