Balkanijada

BEACH – VOLLEY – SENIORI – „ZIMSKO BALKANSKO PRVENSTVO 2014.“

Dve ekipe iz Srbije u Ankari – Raško Jovanović oduševljen uslovima

„Zimsko Balkansko prvenstvo 2014.“ u beach – volley odigraće se u subotu i nedelju, 20. i 21. decembra u Ankari, u Turskoj. Srbiju će predstavljati Stefan Basta i Raško Jovanović i Saša Surla i Đorđe Klašnić, koji su u ponedeljak otputovali u Ankaru sa trenerom Bojanom Dimitrijevićem. Na Prvenstvu će učestvovati 12 ekipa. Pored dve ekipe iz Srbije, u Ankari će igrati dve ekipe iz Grčke, jedna iz Crne Gore i sedam iz Turske.
Polufinalne utakmice, kao i finale i meč za treće mesto odigraće se u nedelju, 21. decembra.
Raško Jovanović je po dolasku u Ankaru bio oduševljen smeštajem i uslovima za treninge, pa je na svojoj „Fejsbuk“ stranici objavio sledeći tekst:

Povezana vest:  Stefana Veljković prešla u Novaru

„Ljudi, ja nemam običaj da izbacujem često postove na društvene mreže, ali ovo što sam danas doživeo je verovatno vrhunac svega što će se desiti u mom životu, pa samim tim zaslužuje da bude podeljeno sa vama. Naime, doputovao sam u Ankaru na pripreme za prvenstvo Balkana u odbojci, i dovezli su nas u hotel koji se zove „Volley Hotel“. Sve to ne bi bilo tako zanimljivo da nisam došao u svoju sobu 503 i nakon ostavljanja prtljaga skapirao da ceo hodnik ima pogled na Halkbank arenu u kojoj svakog dana trenira jedan Osmani Huantorena, i da će me verovatno isti sa svojim saigračima ujutro probuditi zvukom lopte. U momentu sam shvatio da je sve ovo nešto što mi verovatno nikada u životu više nećemo iskusiti. Jako sam emotivan trenutno i želim da se zahvalim Odbojkaškom savezu Srbije što nam je sve ovo omogućio. Hvala.“

Povezana vest:  "Specijala plaketa OSS" odbojkaškom klubu Vojvodina NS Seme