bchvolsastanak-003Održan sastanak Saveta 4. „Vip Beach Volley lige 2015.“

U beogradskom hotelu „M“ danas je održan sastanak sa predstvanicima gradova kandidata za organizaciju turnira 8. „Vip Beach Mastersa 2015. – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“, odnosno 4. „Vip Beach Volley Lige“. Sastankom su predsedavali Vladimir Grbić, potpredsednik OSS, Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, Milica Davidović, koordinator za odbojku na pesku OSS, Dragan Grbić, direktor takmičenja, i Marko Stojanović, tehnički organizator turnira.
Sastanku su prisustvovali: Sanja Arsić i Miroslav Borojević, predstavnici Kompanije „Vip mobile“, generalnog sponzora OSS, Branislav Dobrodolski, predsednik Komisije za beach – volley Odbojkaškog saveza Vojvodine i Siniša Antonić, sekretar Komisije za beach – volley Odbojkaškog saveza Vojvodine (predstavnici Novog Sada), Tomislav Ilić, gradonačelnik Kraljeva, Milovan Rajović, predsednik Skupštine Opštine Čajetina, Jovan Popović, referent za sport Gradske uprave Šapca, Miroslav Kovačić, član Gradskog veća Sombora, Miodrag Radanović, generalni direktor Kompanije „Voda Voda“, sponzora turnira u Somboru, Zoran Vlajisavljević i Zoran Bogdanić, tehnički organizatori turnira u Somboru, Saša Stević, saradnik predsednika opštine Veliko Gradište, Dejan Bogdanović i Bojan Mladenović, tehnički organizatori turnira, i Zlatana Ankić, član Gradskog veća Zrenjanina zadužena za sport.
Na sastanku je razgovarano o organizaciji turnira u ovoj godini, kao i o realizaciji planova i idejama za narednu godinu.
Predloženi su termini održavanja turnira, a inovacija u ovoj sezoni biće organizacija turnira u večernjim časovima, pa će se utakmice igrati podsvetlošću reflektora.
Naredni sastanak predstavnika Saveta 4. „Vip Beach Volley lige planiran je za kraj marta u Zrenjaninu.

Povezana vest:  Vladimir Grbić na Specijalnoj olimpijadi u Antverpenu