vanja i nikola grbic 2

Braća Grbić najavili sezonu u odbojci na pesku

Proslavljeni srpski odbojkaši Vladimir i Nikola Grbić najavili su danas Bič masters sezonu, odnosno prvenstvo Srbije u odbojci na pesku koje će biti odigrano u devet gradova. Nadmetanje za titulu šampiona počeće u Velikom Gradistu, od 26. do 28. juna, a završnica je tradicionalno rezervisana za Adu Ciganliju, od 26. do 29. avgusta.
-Ponosni smo što smo u protelih osam godina, zajedno sa našim partnerom kompanijom Vip Mobile, učinili da Vip Bič Masters postane jedno od najvećih takmičenja u odbojci na pesku na Balkanu i prava letnja atrakcija. Svi želimo isto – da našim sportistima omogućimo što bolje uslove. Nadam se da ćemo uskoro i u ovom sportu ‘napadati’ medalje – rekao je predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Aleksandar Boričić na konferenciji za medije na splavu Gabijano.
Potpredsednik OŠ Vladimir Grbić po peti put je promoter Bič Mastersa i vodiće školu odbojke za decu do 14 godina u svim gradovima u kojima će biti održan Bič Masters turnir
-Zahvalan sam što na ovaj način mogu da sprovedem u delo svoju životnu misiju – da radim sa decom i učinim sve što mogu da oni postanu dobri ljudi i uspešni sportisti – rekao je jedan od najboljih srpskih odbojkaša svih vremena.
Selektor srpske reprezentacije Nikola Grbić istakao je da je ponosan na 19 medalja koje je osvojio u igračkoj karijeri, ali da je sada „na nuli“ u novoj ulozi i da mu je osnovni zadatak da ostvari uspeh sa selekcijom.
-Sada je preda mnom nova avantura i želim da je krunišem odličjem – rekao je Grbić.

Povezana vest:  KADETI – X EP 2013., Francuska i Turska izborile plasman na SP u Meksiku