Nasa strana mreze 2015 logo copyVladimir Batez i „Naša strana mreže 2015.“ u petak u Velikom Gradištu

Vladimir Batez, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije, proslavljeni odbojkaški reprezentativac i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. u okviru projekta Odbojkaškog saveza Srbije i Kompanije „Vip mobile“, generalnog sponzora OSS, „Naša strana mreže 2015.“ održaće trening sa najmlađim odbojkašicama i odbojkašima u Hali sportova u Velikom Gradištu u petak, 5. juna u 12,00 časova.
Posle javnog treninga Vladimira Bateza, predviđeno je i odigravanje revijalnih utakmica timova sastavljenih od devojčica i dečaka.
Tokom treninga će biti promovisana akcija „Moja prva lopta“ u okviru projekta „Naša strana mreže 2015.“
Cilj projekta je popularizacija odbojke u gradovima i široj društvenoj zajednici uz angažovanje nekadašnjih igrača, velikana srpske odbojke u godini u kojoj se obeležava 15 godina od najvećeg uspeha naše odbojke – zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Sidneju.
Po završetku manifestacije biće održana konferencija za novinare.
Dragan Milić, predsednik opštine Veliko Gradište, prirediće, nakon manifestacije, prijem za učesnike.

Povezana vest:  KADETKINJE – KVALIFIKACIJE ZA IX EP 2011, 12 selekcija u Turskoj – Ruskinje prvi put propuštaju prvenstvo

Vladimir Batez je generalni sekretar Sportskog saveza Srbije. U dresu reprezentacije Jugoslavije osvojio je 6 medalja: zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000, bronzanu medalju na OI 1996. u Atlanti, srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu 1998. u Tokiju, bronzanu medalju na Svetskom kupu izazivača 1996. u Tokiju, srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Ajndhovenu 1997. i bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu 1999. u Beču.

Povezana vest:  XIX OI 2016., Drugi turnir Svetskih kvalifikacija u Meksiko Sitiju