velgrad-0131500 najmlađih odbojkašica i odbojkaša sa Vladimirom Batezom u Velikom Gradištu na „Našoj strani mreže 2015.“

Vladimir Batez, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije, proslavljeni odbojkaški reprezentativac i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. u okviru projekta Odbojkaškog saveza Srbije i Kompanije „Vip mobile“, generalnog sponzora OSS, „Naša strana mreže 2015.“ održao je danas javni trening sa najmlađim odbojkašicama i odbojkašima u Hali sportova u Velikom Gradištu, kojem su prisustvovali članovi ženskog i muškog OK „VGSK“ iz Velikog Gradišta i odbojkašice OK „Mladi radnik“ iz Požarevca.
Učesnike javnog treninga pozdravili su Dragan Milić, predsednik opštine Veliko Gradište, i Zoran Avramović, direktor marketinga OSS.
Vladimir Batez je predao zastavice „Naša strana mreže 2015.“ Draganu Miliću, predsedniku opštine Veliko Gradište, i Radomiru Veličkoviću, predsedniku OK „VGSK“ iz Velikog Gradišta.
Posle javnog treninga Vladimira Bateza, odigrana je revijalna utakmica timova sastavljenih od devojčica i dečaka, koju je sudila Milica Pantić, regionalni odbojkaški sudija iz Požarevca.
Tokom treninga je promovisana akcija „Moja prva lopta“ u okviru projekta „Naša strana mreže 2015.“, u kojoj je 20 najuspešnijih dobilo na poklon odbojkaške lopte.
Cilj projekta je popularizacija odbojke u gradovima i široj društvenoj zajednici uz angažovanje nekadašnjih igrača, velikana srpske odbojke u godini u kojoj se obeležava 15 godina od najvećeg uspeha naše odbojke – zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Sidneju.
Vladimir Batez je generalni sekretar Sportskog saveza Srbije. U dresu reprezentacije Jugoslavije osvojio je 6 medalja: zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000, bronzanu medalju na OI 1996. u Atlanti, srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu 1998. u Tokiju, bronzanu medalju na Svetskom kupu izazivača 1996. u Tokiju, srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Ajndhovenu 1997. i bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu 1999. u Beču.

Povezana vest:  SENIORI - XXVII EP 2011, Trijumf Bugarske u Varni