Vip Beach Masters 3. dan Fotografija 3

Finale prvenstva Srbije u odbojci na pesku na beogradskoj Adi Ciganliji

Vip Beach Masters 2015, prvenstvo Srbije u odbojci na pesku, koje osmu godinu zaredom organizuju Odbojkaški savez Srbije i kompanija Vip mobile, završiće se finalnim turnirom u Beogradu, na Adi Ciganliji kod Okruglog kupatila, od 26. do 29. avgusta. Nakon uspešnih turnira u čak 8 gradova Srbije, koje je pratilo 27 hiljada posetilaca, najbolji domaći ženski i muški timovi nastaviće borbu za šampionske titule, ali i LG G4, zvanični telefon ovogodišnjeg prvenstva. Ulaz na sve mečeve je besplatan, a pored vrhunske igre, ljubitelje bičvoleja očekuje celodnevni zabavni program, dobra energija i specijalna iznenađenja.

Povezana vest:  Srbiji bod protiv Olimpijskog šampiona

Turnir na Adi Ciganliji počinje kvalifikacionim mečevima u sredu, 26. avgusta, dok su nadmetanja u glavnom žrebu rezervisana za četvrtak i petak, 27. i 28. avgusta. U subotu, poslednjeg dana turnira, 29. avgusta, od 10.50 do 19 časova, igraće se polufinalni i finalni mečevi, nakon kojih će Srbija dobiti nove šampionke i šampione bičvoleja.

Posetioci uzrasta do 14 godina, bez obzira na prethodno odbojkaško iskustvo, imaće priliku da tokom četvorodnevnog finala pohađaju besplatnu Vip Beach Masters školu odbojke na pesku koju će i na ovom turniru voditi naš proslavljeni odbojkaš, potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije, Vanja Grbić. Ove sezone je 1820 dečaka i devojčica savladalo tajne ovog olimpijskog sporta, a beogradski mališani će biti u prilici da nauče tehnike bičvoleja u 6 termina, i to u sredu, 26. avgusta, u 17 časova, u četvrtak i petak, 27. i 28. avgusta, u dva termina, od 10 i od 17 časova, dok će se u subotu, 29. avgusta, Vanja Grbić družiti sa klincima od 15 časova.

Povezana vest:  CEV – BEACH VOLLEY – SENIORI – “EP 2012. – VARNA MASTERS”, Stefan Basta i Igor Tešić i Siniša Antonić i Marko Galešev u kvalifikacijama u Varni

Drugu godinu zaredom, veliko interesovanje izazvala je i Vip biznis liga, za poslovne partnere ove kompanije, ali i sponzore turnira, za koju se prijavilo čak 22 tima. Ovo takmičenje biće organizovano u subotu, 29. avgusta, nakon proglašenja novih nacionalnih šampiona, a pobednike takođe očekuju vredne nagrade.