terzic kzn

Terzić: Nisam zadovoljan, moramo bolje protiv Rusije

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je danas da nije zadovoljan igrom njegovog tima protiv Dominikanske Republike uprkos pobedi na startu druge faze Svetskog kupa u Japanu.
-Očekivao sam da ćemo zadržati nivo igre iz prethodnih utakmica, međutim to nije bio slučaj. Nije nam se obilo o glavu, dobili smo sa 3:0, ali nismo odigrali kako je trebalo, imali smo dosta uspona i padova, ne možemo da budemo skroz zadovoljni – rekao je Terzić posle meča i dodao:
-Nadam se da je ovo ta jedna od lošijih utakmica koje moramo da odigramo na turniru i da ćemo sutra biti bolji, jer ako želimo da napravimo dobar rezultat moraćemo puno više da se potrudimo i neke stvari uradimo bolje.
Naredni protivnik Srbije biće selekcije Rusije.
-To su uvek intersantne i kvalitetne utakmice. Biće teško, obe ekipe su u vrhu i imaju šansu da zuzmu prva dva mesta koje vode u Rio. Teško je prognozirati, mislim da će motiv i mirnoća biti od presudne važnosti – rekao je Terzić.
Libero Suzana Ćebić istakla je da je najvažnije da je Srbije pobedila Dominikansku Republiku.
-Igra nije bil na nivou, ali do izražaja je došao naš kvlitetet. Okrećemo se Rusiji, sledeća utakmica je jedna od važnijih na turniru. Biće teško, moramo da odigramo kvalitetnije nego danas i vratimo se u ritam koji smo imali prethodnih dana. Iskreno verujem da ćemo uspeti u tome – poručila je Ćebić.
Utakmica između Srbije i Rusije igra se sutra od 8 sati po srednjeevropskom vremenu.

Povezana vest:  Kongo se ugleda na Srbiju