MARIJA MILOSEVIC I MILENA MATIC

„BEACH VOLLEYBALL WORLD TOUR“ – ANTALIJA „OPEN“ 2015.

Dve srpske ekipe u Antaliji

Milena Matić i Marija Milošević, pobednice prvih Mediteranskih igara na pesku, 8. „Vip Beach Mastersa 2015.“ – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, i 4. „Vip Beach Volley lige“ i prvakinje Srbije 2015, i Stefan Basta i Lazar Kolarić, pobednici 8. „Vip Beach Mastersa 2015.“ – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, i 4. „Vip Beach Volley lige“ učestvovaće na FIVB turniru serije „Open“ u Antaliji, u Turskoj, od 20. – 25. oktobra.
Da li će srpske ekipe igrati u glavnom žrebu ili kvalifikacijama, biće poznato posle Tehničkih sastanaka, koji će se održati večeras za odbojkašice, odnosno sutra (utorak, 20. oktobar) za odbojkaše.
U konkurenciji odbojkašice prijavljeno je 49, a u konkurenciji odbojkaša 77 ekipa. Direktan plasman u glavni žreb izboriće po 24 ekipe, dok će 8 stići iz kvalifikacija.
U glavnom žrebu će nastupiti 32 ekipe podeljene u 8 grupa.
Kvalifikacije u konkurenciji odbojkašica odigraće se sutra (utorak, 20. oktobar), a mečevi po grupama u sredu i četvrtak, 21. i 22. oktobra, a plasman u eliminacionu fazu će izboriti 24 ekipe, po 3 iz svake grupe. Eliminaciona faza je na programu u petak, 23. oktobra, dok će se utakmice za medalje odigrati u subotu, 24. oktobra.
U konkurenciji odbojkaša, kvalifikacije će se odigrati u sredu, 21. oktobra, a utakmice po grupama u četvrtak i petak, 22. i 23. oktobra. Eliminaciona faza je na programu u subotu, 24. oktobra, dok će se utakmice za medalje odigrati u nedelju, 25. oktobra.
Informacije, rezultate i fotografije iz Antalije možete pronaći i pogledati na: http://www.fivb.org/EN/BeachVolleyball/Competitions/WorldTour/2015/event/index.asp?TournCode=WANT2015

Povezana vest:  Dva srpska para na Mastersu u Švajcarskoj