LikeandShare

„Like&Share“ i osvoji odbojkašku loptu i šal sa potpisima odbojkaških legendi, trenera i predsednika CEV i FIVB

U okviru projekta „Na putu do Rija“, Evropska odbojkaška konfederacija, CEV, pokrenula je za navijače kampanju „Like&Share“ na društvenim mrežama (www.twitter.com/CEVolleyball i www.facebook.com/CEV.lu) i obezbedila poklone. Kampanja će trajati do 25. decembra, a pobednici će biti poznati 26. decembra.
Ograničenu seriju šalova i odbojkaških lopti „Mikasa“ sa potpisima Aleksandra Boričića, predsednika OSS i predsednika CEV, dr Arija Grase da Silva Filja, predsednika FIVB, odbojkaških legendi: Irine Kirilove, Vladimira Grbića, Andree Zorzija i Hulija Velaska, kao i trenera zemalja učesnica kvalifikacionih turnira u Ankari i Belrinu: Nikole Grbića, Dominika Bajensa, Plamena Konstantinova, Tuomasa Samuelvua, Stefana Antige, Miroslava Aksentijevića, Đovanija Gvidetija i Ferhata Akbaša, dobiće učesnici kampanje na Tviteru ili Fejsbuk stranici CEV.
Dodatne informacije možete pronaći na sajtu CEV: http://www.cev.lu/News.aspx?NewsID=22150&ID=5, kao i na sajtovima turnira u Berlinu (http://www.volleyball-verband.de/index.php?dvv=webpart.pages.report.ReportCategoriesViewSearchListPage&navid=26958&coid=26958&cid=95&dvvsid=seujtn68punhqm7dt5aknona71) i Ankari (http://www.ankara2016eq.com/).

Povezana vest:  Italijani uspešniji u Milanu