LOGO - DAN VISE ZA ODBOJKU

Dan više za odbojku

Kontinuitet programskih akcija na popularizaciji, omasovljenju i socijalnoj dimenziji odbojke kao igre Odbojkaškog saveza Srbije, najavljen je na Novogodišnjem koktelu OSS, 28. decembra kampanjom društveno – odgovornog ponašanja „Dan više za odbojku“!
„Dan više za odbojku“ je jedinstveni događaj koji se zasniva na činjenici da je 2016. godina – prestupna godina, s tim što se time iniciraju dodatni akteri, učesnici i sadržaji da odbojka kao sport dobije širu podršku u društveno – socijalnom, medijskom i sportskom okruženju.
Jedinstvenost i originalnost ove akcije već je promovisana zvaničnim kalendarom OSS za 2016. godinu, a prepoznata je i podržana kao još jedan (već drugi) CEV „Event“, od kada je na čelo krovne odbojkaške evropske organizacije izabran Aleksandar Boričić.
Već sada se zna da će se 29. februara 2016. godine – danu više u kalendarskoj godini, u svim gradovima u Srbiji igrati odbojka, ali će se tog dana „servirati i smečovati“ širom Evrope.
Zvaničan početak kampanje biće predstavljen u utorak, 26. januara na konferenciji za medije na kojoj će javnost biti upoznata sa svim aktivnostima i članovima Organizacionog odbora ove manifestacije.
Cilj je visoko postavljen. Pozvani su svi!
2016 – „Dan više za odbojku“ je i prilika da svako od nas učini nešto više. I za odbojku, sport Srbije i državu Srbiju.

Povezana vest:  EP 2015. za seniorke u Holandiji i Belgiji, za seniore u Bugarskoj i Italiji