Odbojkaški savez Srbije i Kompanija „Vip mobile“, generalni sponzor OSS, nastavili su akciju „Odbojka spaja“, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, i saradnju sa Sportskim savezom invalida Srbije i Odbojkaškim savezom osoba sa invaliditetom. Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, i Ivo Radaković, direktor marketinga Kompanije „Vip mobile“ prisustvovali su danas Finalnom turniru Prvenstva Srbije 2016. u sedećoj odbojci, koji je odigran u sali OŠ „Đura Jakšić“ u Beogradu.

Povezana vest:  SENIORI – LIGA ŠAMPIONA 2013, Poljaci uspešniji u Šumicama

Avramović i Radaković su predstavnicima 6 klubova uručili originalne, specijalno dizajnirane dresove, a zatim i trofeje za prve tri ekipe.

Prvo mesto je pripalo OKI „Banjaluka“, drugi je KSO „Smeč“ iz Beograda, a treći OKI „Feniks“ iz Kikinde. Dresove su pored tri prvoplasirane ekipe dobili i članovi još tri kluba učesnika Finalnog turnira: KSO „Kragujevčani“, DSRI „Kula“ i KSO „Subotica“.

Povezana vest:  FIVB – OLIMPIJSKE IGRE LONDON 2012. – POZIVNI INTERNACIONALNI TURNIR, Srbija – Brazil 3:0

Danas je nastavljena saradnja koja je počela prošle godine odigravanjem prijateljskog meča između muške seniorske reprezentacije Srbije i KSO „Smeč“ iz Beograda u Knez Mihailovoj ulici u Boegradu, da bi zatim članovi KSO „Smeč“ iz Beograda prisustvovali utakmici Svetske lige 2015. između Srbije i Brazila.