loptaJUNIORSKA PRVENSTVA EVROPE 2010.

Određeni arbitri

 

Evropska odbojkaška konfederacija saopštila je imena aribtara koji će suditi na juniorskim prvenstvima Evrope 2010. u Srbiji i Belorusiji.

Na XXII EP 2010. u konkurenciji juniorki, koje će se odigrati u Zrenjaninu i  Nišu od 03. – 12. septembra sudiće: Siniša Isajlović iz Austrije, Franc Hrovat iz Slovenije, Nurper Ozbar iz Turske, Igor Porvaznik iz Slovačke, Jan Krtička iz Češke, Jevgenij Makšanov iz Rusije, Agnješka Mihlik iz Poljske, Gerit Jan Rajhart iz Holandije, Stefano Ćezare iz Italije, Laslo Adler iz Mađarske, Vladimir Simonović iz Srbije, Sabine Vite iz Nemačke, Veronika Mioara Ivan iz Rumunije, Sari Kolemainen iz Finske, Miroslav Milinović iz Hrvatske i Kristijan Volf iz Švajcarske.

Povezana vest:  SENIORKE – 47. KUP SRBIJE – ČETVRTFINALE, TENT u polufinalu – Varadin nije doputovao u Obrenovac

Na XXII EP 2010. u konkurenciji juniora, koje će se odigrati u Bobrujsku i Mogiljevu, u Belorusiji, od 28. avgusta do 05. septembra, sudiće: Đorđo Njani iz Italije, Olivije Gije iz Francuske, Jurijanus de Vit iz Holandije, Predrag Balandžić iz Srbije, David Fernandes Fuentes iz Španije, Pjotr Krol iz Poljske, Munir Fatah iz Nemačke, Petar Harizanov iz Bugarske, Age Kristensen iz Danske, Aleksandar Rjabcov iz Rusije, Ozgur Evren Šarmašik iz Turske, Juri Bakunovič iz  Belorusije, Eldar Alijev iz Azerbejdžana, Šlomo Brutman iz Izraela, Viktor Feldštajn iz Ukrajine i Valdis Jankovskis iz Letonije.

Povezana vest:  JUNIORI - KVALIFIKACIJE ZA XXII EP 2010, Srbija maksimalno protiv Češke