Wiener_Liga-odbojkaVINER LIGA, SENIORKE

 

Radnički slavio u Pančevu

 

Beogradski Radnički je osvojio sva tri boda na gostovanju Pančevu. Iako je ekipa trenera Dejana Desnice izgubila prvi set na razliku, smogla je snage da načini potpuni preokret i da zabeleži prvi trijumf ove sezone. Sa druge strane, Dinamo Azotara je posle gostovanja u Obrenovcu, poražena i na premijeri na domaćem terenu.

Povezana vest:  Stefana Veljković možda propušta Olimpijadu

Kako je meč odmicao, povratnik u super ligu je bio sve bolji. To posebno važi za treći i četvrti set. U tom poslednjem periodu igre Dinamo Azotara je osvojila samo 11 poena, što dovoljno govori o dominaciji gostujućeg tima. Igrač utakmice bila je Nevena Veljković, koja je sjajnu podršku imala u Milici Radović, Sofiji Medić, ali i svim ostalim saigračicama.

Povezana vest:  Odbojkaši Srbije na Završnom turniru Lige nacija

 

Dinamo Azotara – Radnički 1:3 (27:25, 20:25, 18:25, 11:25)

 

Hala sportova „Strelište”. Gledalaca: 200. Sudije: Anđelko Popović (Sremski Karlovci) i Boris Kolarević (Novi Sad). Trajanje meča: 105 minuta.

 

DINAMO AZOTARA: Furtula 5, Sekulić 13, Bezarević 10, Bulajić 1, Vulović 11, Bukur 13, Možgon (libero), Lečić, Vladisavljev, Divac, Petrov. Trener: Aleksandar Vladisavljev.

Povezana vest:  VINER LIGA, SENIORKE, Radnički savladao Jedinstvo

 

RADNIČKI: Medić 9, Veljković 17, Katić 3, Martinović 5, Radović 21, Radonjić 12, Milanović (libero), Tomić 6, Katić 1, Mitrović, Mirkić, Bjegović. Trener: Dejan Desnica.