RADNICKI_PARTIZANVINER LIGA, SENIORI

 

Kragujevčani na čelu tabele

 

Posle dva kola aktuelni šampion Radnički Kredi banka će biti jedini tim sa maksimalnim učinkom. Dve pobede ima i NIS Vojvodina, ali su Novosađani ostavili jedan bod u „Šumicama“. Kragujevčani su opravdali ulogu favorita protiv Spartaka iz Ljiga, kojem je za utehu ostao set osvojen u hali „Jezero“.

Činilo se da Ljižani mogu i nešto više, s obzirom da su odigrali vrlo dobro u drugom periodu. Ipak, kad je bilo najpotrebnije ekipa Slobodana Kovača je bila sjajna, tako da gosti nisu ni pružili priliku da razmišljaju o osvajanju nekog boda. Dosta je Kovač menjao tokom meča i na kraju je pronašao dobitnu kombinaciju.

Povezana vest:  CEV LIGA ŠAMPIONA 2012., Partizan dočekuje Keđeržin

Istakao se Ilija Ivović sa 13 poena, a isto toliko imao je i drugi primač Stevanović, ali uz nešto lošiju realizaciju napada. Ponovo su fantastične serije servisa imali oni najiskusniji, Milan Ilić i Marko Maksimović. Sa druge strane, bolji od ostalih bio je Nenad Karić, ali je to bilo nedovoljno da Spartak osvoji bar jedan bod.

Povezana vest:  Terzić: Učinićemo sve da evropska titula ostane kod nas

Radnički Kredi banka – Spartak 3:1 (25:20, 21:25, 25:17, 25:14)

Dvorana: „Jezero“. Gledalaca: 200. Sudije: Dušan Španović i Boris Kolarević. Trajanje meča: 96 minuta.

RADNIČKI KREDI BANKA: Ćirović 1, Jovanović 2, Radović 14, Perović, I. Ivović 13, Stevanović 13, Ilić 1, J. Ivović 10, Maksimović 14, Pantelić (libero), Opačić, Hadžifejzović 9. Trener: Slobodan Kovač.

Povezana vest:  Održan Beach-Volley Turnir Apatin 2014

SPARTAK: Knežević, Kostić 1, Živković 3, Karišik 6, Palibrk 4, Janković (libero), Milošević 6, Dautović 10, Spasojević, Stevanović, Karić 15, Pantović. Trener: Milivoje Radisavljević.