sp_japan_treneri_kznSP JAPAN 2010

Srbija želi da ponovi igru iz duela s Japanom

 

Odbojkaške reprezentativke Srbije Maja Ognjenović i Nataša Krsmanović ocenile su da pobeda u predstojećem duelu sa Turskom na početku druge faze Svetskog prvenstva ne bi trebalo da izostane ako njihova ekipa ponovi igru iz duela sa Japanom.

-Očekujem dobru utakmicu. Ako ponovimo samo deo onoga što smo pružile protiv Japana u poslednjem meču prve faze uspeh neće izostati – rekla je Ognjenovićeva uprkos porazu od Japana od 1:3.

Povezana vest:  VINER LIGA, SENIORKE, Dinamo na koti šest

-Treba da zaboravimo Japan i da se koncentrišemo na Turkinje. One imaju bolji napad od Japanki, ali nemaju toliko kvaliteta u odbrani, iako su dobra ekipa. Očekujem pobedu, jer ipak nisu bolje od nas – ocenila je Krsmanovićeva.

Najopasnija igračica Turske bez sumnje je Darnel Neslihan, mada je Krsmanovićeva upozorila i na kvalitete Erdem Ede. Ognjenovićeva se saglasila i ocenila da Srbija ne bi trebalo da previše razmišlja o najboljoj turskoj odbojkašici.

Povezana vest:  Srbi ponovo bolji od Egipćana

-Neslihan je sigurno najopasnija, ali možda baš zato treba da se koncentrišemo na druge igračice, koje do sada nisu bile u prvom planu i da pokušamo da njih zatvorimo na najbolji način. A Neslihan je Neslihan. Ona će svakako postići svojih 20 do 25 poena – kazala je Ognjenovićeva.

-Želimo, ipak, da igramo našu igru. Motiva imamo na pretek, nemamo šta da izgubimo, možemo samo da dobijemo. Ni to što se igra ujutro (u 10.30 po lokalnom vremenu) nema veze. Tako je i nama i njima – dodala je Ognjenovićeva.

Povezana vest:  Spektakularna završnica osme Vip Beach Masters sezone 2015.