zoran_terzic_kzn_mSP JAPAN 2010

Terzić: Nemamo šta da izgubimo protiv Rusije

 

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije sutrašnjom utakmicom protiv Rusije nastavlja takmičenje u drugoj fazi Svetskog prvenstva u Japanu, a samo pobeda bi izabranicama Zorana Terzića ostavila šansu za plasman u polufinale.

-Utakmica protiv Rusije će, na neki način biti, i najlakša, jer tu nema šta da se izgubi, a može puno da se dobije. Razmišljamo od utakmice do utakmice, a plasman će doći sam po sebi. Raduje me što su sve devojke zdrave i spremne – rekao je novinarima u Tokiju selektor Srbije Zoran Terzić.

Povezana vest:  „Za Vas pišu": Marija Milošević i Milena Matić - Dođite na pesak da se zajedno smejemo, nadmećemo i družimo

Odbojkašica Srbije Stefana Veljković rekla je da se ne plaši za rezultat, ako ekipa pokaže ono što ume.

-Na početku druge faze smo odigrali loše protiv Turske, ali smo se psihički vratile i dobro odigrale protiv Kine. Sledeće dve utakmice protiv Rusije i Južne Koreje su nam najvažnije na SP. Očekujem da odigramo dobro i koncentrisano. Ako tako bude ne plašim se rezultata – kazala je Veljkovićeva.

Povezana vest:  Seniori Srbije u Riju na startu protiv Italije, u sredu, 15. jula od 21,05 časova po našem vremenu

Njena saigračica Sanja Malagurski ocenila je da ekipa protiv Rusije mora da igra perfektno kako bi uopšte imala šansu za pobedu.

-Rusija nam je stara poznanica. To je veoma visoka ekipa, protiv njih sve mora da štima u igri. Ipak kao i svaka ekipa, imaju slabe tačke i pokušaćemo da ih iskoristimo – zaključila je Malagurski.

Povezana vest:  Kina uz Italiju i SAD na Olimpijskim igrama

Utakmica trećeg kola Grupe E druge faze Srbija-Rusija igra se sutra ujutro od 3.15 po srednjeevropskom vremenu.