partizan_6SUPERLIGA SRBIJE

Pobeda Partizana

 

Crvena zvezda – Partizan 0:3

 

U prvoj utakmici 10. kola Superlige Srbije odbojkaši Partizana savladali su večeras u Beogradu gradskog rivala Crvenu zvezdu sa 3:0 (26:21, 25:20, 25:18).

Pred oko 350 gledalaca u dvorani u Šumicama, sudili su Dejan Jovanović i Predrag Balantić iz Beograda.

Crvena zvezda: Stefanović 1, Perić 5, Pajić, Bojović 6, Koprivica, Milutinović 3, Jakovljević 9, Mitić, Terzić 9, I. Petrović, Petković 12, Vujić.

Povezana vest:  Partizan Vizura i Crvena zvezda u finalu plej – ofa odbojkašica

Partizan: Minić, Pešut 5, Samardžić, Stević 11, Turanjanin 5, Mijailović 12, Kisić 2, Žarković, Atanasijević 20, Ilić, Bulatović.

Partizan je lako, za svega 68 minuta, ubedljivo savladao gradskog rivala. „Crno-beli“ su dominirali u svim elementima igre, sjajno igrajući na mreži i u polju.

Crvena zvezda protiv raspoloženih odbojkaša Partizana nije uspela da pruži ni delić očekivanog, pa je zasluženo poražena maksimalnim rezultatom.

Povezana vest:  SENIORI – XXVII EP 2011, Poljacima bronzana medalja

U ekipi „crveno-belih“ malo šta je funkcionisalo, dok je Partizan u svim delovima prikazao veoma sigurnu i koncentrisanu igru, u kojoj su uživali ljubitelji odbojke u Šumicama.

-Blok i odbrana Crvene zvezde su večeras bili slabi. Odbojkaši Partizana su nas zasluženo nadigrali i mogu samo da im čestitam na prikazanoj igri – izjavio je trener Crvene zvezde Željko Bulatović.

Povezana vest:  KADETI – XI EP 2015., Poznati termini završnice, kao i službena lica za Prvenstvo Evrope u Turskoj

Njegov kolega na klupi Partizana Milan Žarković je ocenio da su u prvom setu „crno-beli“ odigrali najbolje u ovoj sezoni.

-Crvena zvezda je posle naše sjajne igre u prvom setu u nastavku bila neprecizna. Mi smo ceo meč odigrali veoma koncentrisano, pa smo zasluženo i dalje na čelnoj poziciji državnog prvenstva – rekao je Žarković.