Wiener_Liga-odbojka

VINER LIGA SENIORKE

Odbojkašice Jedinstva poražene i od Spartaka

 

U 13. kolu prvenstva države za odbojkašice ekipa subotičkog Spartaka pobedila je večeras u Užicu domaće Jedinstvo rezultatom 3:2 (25:18, 18:25, 22:25, 25:14, 15:13).

U dvorani „Veliki park“, pred stotinak gledalaca, utkamicu su vodile sudije Slaviša Manojlović (Beograd) i Mirko Janković (Niš).

Jedinstvo: Todorović, Stojković, Trivunić, Sekulić, Joksić, Jelisavčić, Stevanović, Vitorović, Čvorić, Sandić, Drulović, Spasenić, Terzić.

Povezana vest:  VIP BEACH MASTERS 2010 – PRVENSTVO SRBIJE U ODBOJCI NA PESKU

Spartak: Faćol, Memišević, Branković, Cvetičanin, Helić, Bogdanović, Radenković, Češljar, Matić, Oluić, Mrdak, Matić, Ilić, Čović.

Užičanke su nastavile seriju poraza na svom terenu, mada su dobrom igrom u drugom i trećem setu nagoveštavale da bi u susretu sa borbenim Subotičankama mogle da dođu do toliko željene pobede.

Međutim, u igri Užičanki, mada se radi o iskusnim odbojkašičama, opet je ispoljen pad u pojedinim fazama utakmice, što se posebno osetilo u prvom i četvrtom setu.

Povezana vest:  Srbi slavili 3:2

Malobrojna publika je zato s pravom tražila od trenera Jedinstva da više šansi daje mladim devojkama poniklim u užičkim klubovima, poput Bojane Drulović koja je uspešno zamenila iskusnu Brankicu Stevanović.