zvezda_odincova_LS (6)

Crvena zvezda sa optimizmom dočekuje Urbin u polufinalu

 

Trener odbojkašica Crvene zvezde Ratko Pavličević izjavio je danas da je optimista uoči prvog meča polufinala Kupa CEV, jer su devojke došle do nivoa da mogu kvalitetno da odigraju evropske mečeve. Crvena zvezda će sutra u 20.00 u dvorani „Šumice“ igrati protiv italijanskog Urbina prvu utakmicu polufinala Kupa CEV.

-Raspoloženje u ekipi je dobro. Tri godine igramo u polufinalima I finalima ovog takmičenja. Devojke su stasale, došle do nivoa da mogu da igraju kvalitetno evropske utakmice – rekao je Pavličević na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  Pionirke Srbije od ponedeljka u Ivanjici

On je dodao da želi da ekipa pruži 100 odsto svojih mogućnosti u svakoj utakmici.

-Činjenica je da italijanske ekipe imaju dobre igračice. U Urbinu igraju dve Brazilke, jedna Litvanka i Amerikanka, a klub ima velike ambicije u ovom takmičenju. Svakako da se radi o ozbiljnoj i disciplinovanoj ekipi – rekao je Pavličević.

Prema njegovim rečima, Crvena zvezda respektuje sve protivnike, ali veruje u svoj kvalitet.

Povezana vest:  JUNIORI - REPREZENTATIVNE AKCIJE U 2010, Žarković odredio spisak od 43 igrača

-Nadam se da ćemo biti spremni, staloženi i usresređeni na našu kvalitetnu igru – rekao je Pavličević.

Odbojkašica Crvene zvezde Jelena Blagojević objasnila je da je Urbin trenutno šesti na tabeli italijanske lige i dodala da se nada da će devojke biti zdrave.

Igračica beogradske ekipe Nađa Ninković podsetila je da Crvena zvezda svake godine menja tim i uvek uspeva da se plasira u polufinale.

Povezana vest:  Milena Matić i Marija Milošević osvojile zlato, a Stefan Basta i Lazar Kolarić srebro u Plovdivu

-Očekujem da dobro odigramo i iskoristimo priliku u završnici takmičenja. Pozivam publiku da dođe u ‘Šumice’ i da nas podrži – rekla je Ninkovićeva.