zoran_terzic

III EVROPSKA LIGA 2011

Odbojkašice očekuju nastavak pobedonosnog niza u Evroligi

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ići će na pobedu u duelima sa selekcijom Francuske, koji ih očekuju četvrtog vikenda A grupe Evrolige u petak i subotu u Parizu..

Tehničar reprezentacije Maja Ognjanović, koja se nije dovoljno oporavila od povrede, najavila je da će naše najbolje odbojkašice pokušati da ostvare trijumf u oba meča.

Povezana vest:  50. KUP SRBIJE 2015./2016., U utorak četiri utakmice odbojkašica – revanši u četvrtak i subotu

„Nisam u potpunosti spremna, imala sam nekoliko treninga sa ekipom i mislim da ću moći da budem u timu na bar jednom meču. Očekujem dobru igru i u ovom trenutku nije bitno da li ćemo ostvariti maksimalnu pobedu“, rekala je Ognjenović.

Selektor Zoran Terzić odlučio je da Ognjenović otputuje u Francusku, umesto Bojane Živković.

Tehničar Ana Antonijević očekuje da Srbija nastavi sa pobedama, iako su naše najbolje odbojkašice već obezbedile plasman na završni turnir Evrolige.

Povezana vest:  PIONIRKE – PRVENSTVO SRBIJE 2011. – POLUFINALNI TURNIRI, Ušće, Sremska Mitrovica, Leskovac i Ljig domaćini Polufinalnih turnira

„Nadam se da ćemo obe utakmice odigrati na nivou i da se nećemo mučiti kao u prvom odmeravanju snaga. Trebalo bi da ispravimo greške i ponovimo igru iz poslednjeg susreta kada smo ubedljivo slavile“, rekla je Antonijević.

Terzićeve izabranice savladale su prošlog vikenda u Subotici selekciju Francuske sa 3:0 (25:16, 25:16, 25:17), dok je u prvom meču bilo 3:2 za našu selekciju.

Povezana vest:  KADETKINJE – X EP 2013., Titula za Poljsku – Maja Aleksić najbolji server Prvenstva Evrope

Utakmica Francuska – Srbija igra se sutra u Parizu sa početkom od 20.30 časova.