srbija_indija_juniori_2011

SP BRAZIL

Juniori Srbije bolji od Indije na SP u Brazilu

 

Muška juniorska odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je večeras Indiju rezultatom 3:1 (25:13, 19:25, 25:22, 27:25) u utakmici drugog kola četvrtfinalne F grupe prvenstva sveta u Brazilu. Utakmica je odigrana u dvorani Marakanazinjo pred 100 gledalaca, a sudili su Keled Ben Kaabane (Tunis) i Grit Blert (Belgija).

Povezana vest:  JUNIORKE – II UNIK KUP – PERU 2011, Srbija danas protiv Perua

Srbija: Kovačević 20, Lisinac 9, Koprivica 5, Kapur, Mrdak, Jovović 3, Vrban, Milutinović 6, Petković, Perić 7, Atanasijević 29, Buculjević.

Indija: Vaisnav 16, Arasu, Ranjit, Ravi, Džon 1, Vikram 1, Lavmet 6, Navjit 1, Selva 30, Dilip 5, Sanoj 6, Kanaka.

Juniori Srbije ostvarili su prvu pobedu u četvrtfinalnoj grupi na Svetskom prvenstvu u Brazilu i za plasman u polufinale potrebno je da sutra savladaju Argentinu. Uspeli su izabranici selektora Žarkovića da se povrate posle poraza od Brazila, sjajno otvore meč protiv Indije i ubedljivo osvoje prvi set.

Povezana vest:  Vladimir Grbić ambasador „Specijalne olimpijade" za odbojku

Uzvratio je rival u drugom, a velika borba razvila se u trećem i četvrtom setu. Naši odbojkaši su hrabro odigrali u završnici, naročito u četvrtoj deonici kada su uspeli da spasu tri set lopte. Reprezentacija Srbije sutra od 17,30 časova igra protiv selekcije Argentine.