oss_logoZvezda protiv Spartaka, Dinamo na Poštar

 

Odbojkašice beogradskog Poštara i Dinama iz Pančeva sastaće se u prvom polufinalnom susretu Kupa Srbije, dok će drugi meč igrati subotički Spartak i domaćin završnog turnira u Beogradu Crvena zvezda, odlučeno je današnjim žrebom.

Duel Poštara i Dinama igraće se 6. marta od 18 sati, dok će Spartak i Zvezda snage odmeriti istog dana od 20.30. Finale Kupa igraće se u nedelju, 7. marta od 16 sati uz direktan prenos na Drugom programu Radio Televizije Srbije.

Povezana vest:  SENIORKE – KUP IZAZIVAČA 2013., Trijumf Kolubare u Gracu

Sve utakmice igraće se u dvorani Šumice.

Žreb je obradovao predstavnike Dinama i Poštara, dok će Spartak i vodeći tim srpskog prvenstva Zvezda igrati možda i finale pre finala.

-Nije nas poslužila sreća. Objektivno zaslužujemo finale, ali nam je Zvezda i u drugim takmičenja do sada predstavljala najveći problem. Ipak, ako nam se sve kockice slože verujem da možemo da im budemo jak protivnik – kazala je portparolka Dinama Tomana Davidović.

Povezana vest:  Crvena zvezda dočekuje Set u utorak na Banjici, Spartak iz Ljiga u sredu u Grčkoj

-Dobili smo najjačeg rivala, ali imamo veliki motiv da Zvezdi dokačimo još jednu zvezdicu osvajanjem trofeja – istakla je generalna sekretarka Zvezde Ana Avramović.

Trener Poštara Aleksandar Acević i tim menadžer Dinama Milica Janković, sa druge strane, priznali su da su se pre početka žreba nadali ovakvom ishodu.

-Da nas je neko pitao birali bismo Poštar, ali najlakše se gube te unapred dobijene utakmice – rekla je Jankovićeva, dok je Acević dodao da je cilj Poštara pre svega da njegove odbojkašice steknu iskustvo.

Povezana vest:  U četvrtak Vizura dočekuje Uraločku – Vojvodina NS Seme u Ljubljani

-Biće to lepa iskustvena utakmica za nas. Prilika da se igračice oprobaju u jednom ovakvom takmičenju kakav je Kup – naveo je Acević.