zoran_terzic_selektor_reprezentacija_odbojka

EP 2011 SRBIJA I ITALIJA

Terzić: Ne funkcioniše sve kako bih želeo

 

Selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić rekao je večeras da nije sasvim zadovoljan igrom reprezentacije Srbije protiv Ukrajine u drugom kolu Grupe A na Evropskom prvenstvu.

-Ne funkcioniše sve kako bih želeo, devojke nisu opuštene, nema tečnosti u našoj igri. Nadam se da ćemo vratiti onu igru koja nas je krasila na Gran priju. Prijem nije na očekivanom nivou. Kada popravimo taj element i rezultati će biti bolji – rekao je Terzić nakon meča.

Povezana vest:  KUP CEV, Pavličević veruje u plasman Zvezde u polufinale

Selektor se osvrnuo na meč koji Srbija sutra igra protiv Nemačke.

-Teško je prognozirati. Dobili su nas na dva velika takmičenja, na Evropskom i Svetskom prvenstvu. Sada su jači i za Anđelinu Grun, koja se vratila u tim. Očekujem neizvestan meč – istakao je Terzić.

Kapiten Jelena Nikolić izrazila je zadovoljstvo sa osvojena tri boda.

Povezana vest:  Kadetkinje Srbije u osmini finala kao prvoplasirane u A grupi

-Igrali smo dobro, opuštenije nego u prvom meču. Ukrajinski tim nema mnogo iskustva. Ovaj rezultat hrabri pred nastavak takmičenja. Nadam se da ćemo u sutrašnjem meču protiv Nemačke imati još veću podršku s tribina – rekla je Jelena Nikolić.

Trener Ukrajinki Volodimir Buzajev čestitao je srpskom timu na trijumfu.

-Bio je ovo težak meč za nas, nismo igrali dobro. Svako ima svoj zadatak na terenu, Srbija je svoj dobro odradila, mi naš nismo. Okrećemo se utakmici protiv Francuske. To je dobra ekipa, meÄ‘utim ako na pravi način uđemo u meč, možemo da se nadamo povoljnom ishodu – rekao je Buzajev.

Povezana vest:  JUNIORKE – XVI SP 2011, Juniorke sutra putuju u Peru – Slobodan Milošević supervisor FIVB na SP

Srbija sutra igra protiv Nemačke, dok se Ukrajina sastaje sa Francuskom u poslednjem kolu Grupe A na Evropskom prvenstvu.