Andrija_Geric

Vojvodina potpisala ugovor sa Andrijom Gerićem

 

Odbojkaški klub Vojvodina iz Novog Sada danas je zvanično predstavio ekipu za novu sezonu i potpisao ugovor sa najvećim pojačanjem – bivšim reprezentativcem Andrijom Gerićem. Direktor kluba Vasa Mijić istakao je da je Gerić „dete Vojvodine“, iskusan igrač o čijem kvalitetu ne treba govoriti.

-Koliki je profesionalac govori i to što je sa ekipom bio od prvog dana, iako se još nije znalo da liće ostati. Prošao je pripreme na Kopaoniku, trening utakmice, igrao na ‘Memorijalu Žarka Petrovića’. Doprineo je već u tom periodu da se ekipa dobro spremi – rekao je Mijić.

Povezana vest:  Odbojkašice Srbije počinju SP protiv Dominikanske Republike

On je dodao da se ne zna da liće Gerić ostati do kraja sezone, ali daće se klub potruditi da ga zadrži. Sportski direktor Nikola Marić ocenio je da je ekipa Vojvodine mlada, bez iskustva, ali da ima veliki potencijal.

-Ambicije Vojvodine su uvek najviše. Posle 70 dana treniranja našli smo fizionomiju ekipe, odigrali desetak utakmica i pokazali zavidni potencijal. Nadam se daćemo biti najbolji kada to bude bilo najpotrebnije i verujem daće u tome imati udela Andrija Gerić – rekao je Marić.

Povezana vest:  KADETKINJE I KADETI – CEV BEACH VOLLEY KONTINENTAL KUP 2013. – ZONSKA FAZA, Sara Jovičić i Milana Stojanoski u polufinalu

Odbojkaški klub Vojvodina uključio se u akciju „Bitka za bebe“ i najavio daće deo prihoda od prodatih ulaznica biti uplaćen u fond namenjen kupovini 100 novih inkubatora.