KV3

„SPORTSKI ČAS – ISPRAVI SE !“
Treći sportsko – edukativni čas održan u Kraljevu 
U sali Elektrotehničke škole „Nikola Tesla“ u Kraljevu, danas je održan treći „Sportski čas – Ispravi se !“, sportsko – edukativni čas u okviru Projekta Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije, Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, čiji je cilj informisanje dece o deformitetima kičme i značaju sporta za psiho – fizički razvoj, kao i podizanje svesti o problemu, edukacija i usmeravanje dece na bavljenje sportom.
Učenice i učenike u Kraljevu pozdravili su Miroljub Simović, predstavnik Kompanije Wiener Stadtische osiguranje u Kraljevu, Aleksandar Bićanin, član predsedništva UOKPL i direktor OK „Ribnica“, Miroslav Vidić, predsednik ŽOK „Gimnazijalac“, Kristina Medanović, odbojkašica „Gimnazijalca“i Srećko Lisinac, odbojkaš „Ribnice“.
Dr Zvezdan Maksimović održao je predavanje o deformitetima kičme i značaju bavljenja sportom, a potom je odigrana revijalna odbojkaška utakmica, u kojoj su, pored učenica i učenika, učestvovali i nastavnici, kao i promotori Kristina Medanović i Srećko Lisinac, dok je Ljubomir Kovačević, međunarodni sudija iz Kraljeva bio je arbitar.
Četvrti „Sportski čas – Ispravi se !“, održaće se u utorak, 22. novembra u sali Ekonomske škole u Požarevcu, uz logističku podršku ŽOK „Požarevac“ i OK „Mladi radnik“ iz Požarevca.
Povezana vest:  SENIORI – LIGA ŠAMPIONA 2011, Trijumf Nolika