ossvip-007

OSS i VIP, posle Evrope, žele da osvoje i svet

 

Odbojkaški savez Srbije (OSS) i kompanija VIP produžili su danas ugovor o generalnom sponzorstvu do kraja 2015. godine. Ugovor su potpisali predsednik OSS Aleksandar Boričić i predsednik Upravnog odbora kompanije VIP Tanasis Kacirumpas.

.Veoma smo zadovoljni što posle pet godina od početka naše saradnje ulazimo u novi, nadam se još uspešniji period. Od 2007. do danas osvojili smo 59 medalja i to je najbolji dokaz uspešnosti ovog projekta – rekao je Boričić.

Povezana vest:  IV EVROPSKA LIGA 2012., Pobeda Španije posle četiri seta

On je istakao da je novi ugovor potpisan i pre isteka starog, što najbolje ilustruje zadovoljstvo obe strane.

-Kod nas u Srbiji za nešto što je dobro se kaže “odličan, pet“, Upravo tako bih okarakterisao našu saradnju. U trenutku kada je VIP postao naš partner, bili smo u trećoj kategoriji svetske odbojke, a sada smo u najboljoj, petoj, zajedno sa selekcijama Italije, Poljske, Rusije, Brazila i Japana – poručio je Boričić.

Povezana vest:  SENIORI – LIGA ŠAMPIONA 2011. – FINALNI TURNIR, Treći uzastopni trijumf Trentina – Huantorena MVP Finalnog turnira

Tanasis Kacirumpas istakao je da je VIP ponosan na sve zajedničke uspehe, posebno na „duplu krunu“ seniora i seniorki na prvenstvima Evrope prošle godine.

-Kada sam gospodina Boričića posle osvajanja dva zlata pitao šta je sledeći cilj, on mi je rekao da je naša granica nebo. Osvojili smo Evropu, sada krećemo u osvajanje sveta – kazao je on.

Povezana vest:  Dvostruki prvaci Evrope počeli pripreme za kvalifikacije za OI

Kacirumpas je dodao da se nada da će saradnja biti nastavljena i posle 2015. godine.