seniorke_evro_liga_2011 (3)

Kovačević: Igra se popravlja, na pobedu protiv Argentine
 
Trener ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Branko Kovačević rekao je danas da je ekipa, uprkos porazu od Tajlanda (1:3) u J grupi Gran prija pokazala određeni napredak i da očekuje pobedu u nedelju protiv Argentine.
-Ovaj meč imao je tri perioda. U prvom smo potpuno kontrolisali igru zahvaljujući servisu i prijemu. Kad smo to držali, zaustavili smo Tajland. U drugom i trećem setu se situacija potpuno preokrenula, Tajland je došao do svoje poznate brze igre. U četvtom setu odlučili su neki detalji. Igrali smo za nijansu bolje nego juče. Očekujem sutra još bolju partiju, to bi trebalo da bude dovoljno za pobedu – kazao je Kovačević nakon meča.
Odbojkašice Srbije juče su izgubile od selekcije SAD u Bangkoku, a sutra u poslednjem kolu turnira na Tajlandu igraju protiv Argentinki.
-Dobro smo otvorile meč, ali smo se opustile u nastavku i nismo se držale taktike. U četvrtom setu one su nam dobrim servisom pomerile prijem. Sutra nas čeka poslednji meč u Bangkoku protiv Argentine, nadam se pobedi i da ćemo zadovoljne otići kući – kazala je odbojkašica Srbije Ana Bjelica.
Njena koleginica Bojana Živković kazala je da Srbija u većem delu utakmice nije imala odgovor na prepoznatljivu igru Tajlanda.
-Na početku smo bile nadmoćnije, ali smo pale u nastavku zbog slabijeg servisa. One su igrale onako kako najbolje umeju. Nadam se pobedi sutra protiv Argentine – poručila je Živkovićeva.
Utakmica Srbija – Argentina igra se sutra od 8.50 po našem vremenu, takođe u Bangkoku.

 

Povezana vest:  SENIORKE – V EVROPSKA LIGA 2013., Pobeda Bugarske posle pet setova