skola_odbojke_056 

Besplatna škola odbojke za najmlađe posetioce Evropskog prvenstva u odbojci na pesku u Novom Sadu
 
Posle velikog prošlogodišnjeg interesovanja, kada je tokom cele sezone preko 1.000 mališana prošlo kroz Vip Beach Masters školu odbojke na pesku, kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije su odlučili da ponovo potpuno besplatno najmlađima pruže priliku da otkriju i razviju sopstvene potencijale za ovaj sport. Početne lekcije u toku jučerašnjeg dana je na Štrandu održao naš proslavljeni odbojkaš Vladimir Vanja Grbić, koji je preko 120 mališana učio osnovama ovog olimpijskog sporta.
„Zadovoljstvo mi je što sam deo ovog projekta, što ću raditi sa mališanima i pomoći im da se bolje upoznaju sa odbojkom na pesku. U pitanju je vrlo zabavan sport, i siguran sam da ćemo se i deca i ja dobro provesti, a možda otkrijemo i neke skrivene talente koji će jednog dana predstavljati Srbiju na svetskom pesku“, izjavio je Vanja Grbić.
Deca će imati priliku da uče od „profesora” Vanje na novosadskom Štrandu i u subotu, 7. jula, od 17 do 18 časova, kao i u nedelju, 8. jula od 14 do 15 časova. Takođe, u subotu, od 12 do 13 časova svi zainteresovani će moći da se druže i fotografišu sa Vanjom Grbićem u Vipovom prodajnom mestu u Zmaj Jovinoj 16, u Novom Sadu.

 

Povezana vest:  Srbiji bod u Belo Horizonteu posle maratonskih pet setova