akva_viva_i_cz

Aqua Viva sponzor Odbojkaškog kluba Crvena zvezda

 

Aqua Viva postala je sponzor Odbojkaškog kluba Crvena zvezda. Kao pomoć u pravi čas,100 dana pre prvog meča u Ligi šampiona, Aqua Viva podržala je crveno bele sportiste koji su nakon napornog rada postigli jedinstven uspeh. Crvena zvezda je jedini klub koji u elitnom klupskom takmičenju, Ligi šampiona, ima mušku i žensku ekipu.

Povezana vest:  SENIORI – XXII SVETSKA LIGA 2011, Domaćin, Poljska u E grupi sa Argentinom, Italijom i Bugarskom

Na konferenciji za novinare sponzorski ugovor potpisali su Milan Vujović, direktor marketinga kompanije Knjaz Miloš i Ana Avramović, generalni sekretar Odbojkaškog kluba Crvena zvezda.

„Kompanija Knjaz Miloš i brend Aqua Viva poznati su po tome da podržavaju naše sportiste već dugi niz godina i to iz različitih oblasti sporta. Sada smo tu da pomognemo i našim talentovanim odbojkašima i odbojkašicama, koji će nas predstavljati na prestižnom takmičenju, Ligi šampiona, što mi je kao bivšem odbojkašu posebno drago“  izjavio je Milan Vujović direktor marketinga kompanije Knjaz Miloš.

Povezana vest:  Nemanja Petrić i Miloš Nikić sa Modenom osvojili Super Kup Italije

O značaju ovog sponzorstva i daljim planovima odbojkaškog kluba Crvena zvezda govorili su Ana Avramović, generalni sekretar kluba, kao i Zoran Manasijević, potpredsednik kluba, koji je u znak zahvalnosti uručio Milanu Vujoviću plaketu „Moj klub“.

Sponzorstvo Aqua Viva omogućiće šampionkama i šampionima Srbije da predstavljaju klub i zemlju u najlepšem svetlu u ovom elitnom evropskom nadmetanju.