bvlklad_s_008

Besplatna Vip Beach Masters škola odbojke na Adi Ciganliji
 
Drugu godinu zaredom, kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije će na Adi Ciganliji organizovati besplatnu Vip Beach Masters školu odbojke za sve zainteresovane mališane. Naš proslavljeni reprezentativac Vladimir Vanja Grbić će, u okviru finalnog turnira Prvenstva Srbije u odbojci na pesku – Vip Beach Masters 2012, i ove godine svim posetiocima uzrasta do 14 godina pokazivati osnovne tehnike ovog sporta.
Nakon velikog broja polaznika tokom leta u šest gradova Srbije, Vip Beach Masters škola odbojke stiže i u glavni grad. Više od 1700 mališana iz Kragujevca, Kladova, Kanjiže, Bača, Bačke Palanke i Novog Sada učili su osnove bičvoleja u prethodna dva i po meseca, a najmlađi Beograđani će imati priliku da budu Vanjini đaci u petak 31. avgusta i subotu 1. septembra od 10 do 11 i od 17 do 18 časova, kao i u nedelju 2. septembra od 14 do 15 časova na glavnom terenu turnira. Svi zainteresovani mališani do 14 godina moći će da se oprobaju u ovom sportu, bez obzira da li imaju odbojkaškog iskustva ili ne. Za školu nije potrebno prijavljivanje, već samo da deca, u pomenutim terminima, dođu na Adu Ciganliju.
Najava škole odbojke održaće se u subotu, 1. septembra od 13 časova u Vipovom prodajnom mestu u Knez Mihailovoj 9, kada će Vanja Grbić svim posetiocima potpisivati i deliti kačkete i fotografisati se sa njima.
Besplatna škola odbojke održava se u okviru finalnog turnira Prvenstva Srbije u odbojci na pesku – Vip Beach Masters 2012, na kome će se za šampionsku titulu i nagradni fond od 11.500 evra nadmetati najbolji ženski i muški timovi sa najviše sakupljenih bodova u generalnom plasmanu na svim dosadašnjim turnirima. Turnir počinje danas i trajaće do nedelje, kada ćemo saznati ko su nove šampionke i šampioni Srbije u odbojci na pesku. Organizatori su i ove godine obezbeili besplatan ulaz za sve posetioce, koje očekuju vrhunski mečevi, celodnevna zabava i mnoštvo nagradnih igara.

 

Povezana vest:  VINER LIGA, SENIORI, Partizan poveo u polufinalnoj seriji plej-ofa