lopta

SENIORKE I SENIORI – KUP IZAZIVAČA 2013.

Tri srpsko – austrijska duela naredne sedmice

Sva tri tima iz Srbije, koja nastupaju u Kupu Izazivača 2013, igraće naredne sedmice u 2. kolu protiv ekipa iz Austrije.

U Kupu izazivača 2013. u ženskoj konkurenciji, Kolubara iz Lazarevca će u 2. kolu igrati protiv UVC Holding Graca iz Austrije. Prvi meč će se odigrati u utorak, 13. novembra od 19,00 časova u dvorani Union u Gracu, a revanš u utorak, 20. novembra od 19,00 časova u dvorani SRC Kolubara u Lazarevcu. Ukoliko eliminišu Austrijanke, odbojkašice Kolubare će u šesnaestini finala igrati protiv TENT iz Obrenovca.

Povezana vest:  VINER LIGA, SENIORI, Prva trojka Partizana

U Kupu izazivača 2013. u muškoj konkurenciji, Radnički iz Kragujevca će u 2. kolu igrati protiv Hipo Amštetena iz Austrije. Prvi meč će se odigrati sredu, 14. novembra od 19,00 časova u dvorani Jezero u Kragujevcu, a revanš u sredu, 21. novembra od 19,00 časova u dovrani Johan Pelc u Amštetenu, u Austriji. Ukoliko savladaju Austrijance, Kragujevčani će u šesnaestini finala igrati protiv Orion Dutinhema iz Holandije.

Povezana vest:  „SPORTSKI ČAS – ISPRAVI SE!“, Završna svečanost održana u Novom Sadu

Drugi predstavnik Srbije u Kupu izazivača 2013, Mladi radnik iz Požarevca, igraće u 2. kolu protiv Union Arbesbaha iz Austrije. Prvi meč će se odigrati sredu, 14. novembra od 19,00 časova u dvorani SC Požarevac u Požarevcu, a revanš u utorak, 20. novembra od 19,00 časova u Sportskoj dvorani u Cvetlu, u Austriji. Ukoliko eliminišu Austrijance, Požarevljani će u šesnaestini finala igrati protiv Makabija Tel Aviv iz Izraela.

Povezana vest:  Kadeti Srbije protiv Jekaterinburga za treće mesto u nedelju

Po pravilima CEV, ukoliko obe ekipe ostvare po jednu pobedu, o ukupnom pobedniku odlučiće „zlatni set“.