zvezda-zaksa-002

Nikolić: Nadam se da ćemo ovaj put namučiti Tur

 

Trener odbojkaša Crvene zvezde Duško Nikolić rekao je danas da se nada da crveno-beli mogu da pruže kvalitetnu partiju i namuče francuski Tur u utakmici 4. kola C grupe Lige šampiona.

Francuski predstavnik je pre sedam dana u Šumicama pobedio Zvezdu sa 3:0.

„Imali smo šanse da namučimo Francuze u prvom meču, ali ih nismo iskoristili. Ispostavilo se da sam ja verovao više od mojih igrača da možemo do boljeg rezultata. Kada se u takmičenju kakvo je Liga šampiona, naprave dve greške u ključnim trenucima, povratka nema, ne vredi da posle žalimo za propuštenim prilikama“ rekao je Nikolic uoci putovanja u Francusku.

Povezana vest:  JUNIORI – XXII EP 2010, Juniori Srbije će sutra igrati meč za treće mesto

On je dodao da mladoj ekipi Zvezde nedostaju treninzi.

„Pre pocetka Lige šampiona smo pretpostavljali da će biti teško osvojiti bodove, sada smo se uverili da je zaista tako. Ova ekipa Crvene zvezde je vrlo mlada. Ritam u kojem se sada nalazimo, kada se igraju dva meča nedeljno, uz putovanja, ne ostavlja vreme za kvalitetne treninge. A ova ekipa ne može da igra dobro bez treninga“ istakao je Nikolić.

Povezana vest:  Obavljen žreb za EP u beach – volley

Posle tri odigrana kola u C grupi vodi Trentino sa devet osvojenih bodova, sledi Zaksa Keđeržina sa šest, tri manje imaTur, dok je Zvezda na poslednjem mestu bez ovojenog boda.

Utakmica Tur – Crvene zvezda biće odigrana u četvrtak od 18 sati.