zvezda-vizura-kup_2012

Zvezda u Azerbejdžanu završava učešće u LŠ

Odbojkašica Crvene zvezde Mina Popović rekla je danas da očekuje da crveno-bele pruže kvalitetnu partiju u poslednjem kolu F grupe Lige šampiona protiv Lokomotive iz Bakua.
Zvezda je u prvom meču protiv Lokomotive u Beogradu izgubila sa 3:2 i osvojila jedini bod u elitnom klupskom takmičenju.
-To je bio naš najbolji meč u Ligi šampiona i najbolji rezultat. Lokomotiva ima izuzetno kvalitetan sastav, iskusne igračice. Upravo je njihovo veće iskustvo presudilo u našem prvom okršaju. Rezultati najbolje govore o njihovim mogućnostima, igrali su odlično i zasluženo su prve u grupi – rekla je Popović.
Srednji bloker crveno-belih dodala je da su ambicije kluba da i u ovom meču odigra dobro.
-Naš plan je da stalno napredujemo, pojedinačno i ekipno, u svim elementima igra, ali i da podižemo igru u celini – poručila je Popović.
Tim iz Azerbejdžana vodi na tabeli F grupe sa 11 bodova, bod manje ima Dinamo iz Moskve, Fakro Mušina je treća sa osam, dok su izabranice trenera Ratka Pavličevića na poslednjem mestu sa jednim osvojenim bodom.
-U nekim utakmicama smo mogle više, ali generalno, smatram da nismo razočarale. U više navrata smo bile ravnopravan rival daleko iskusnijim ekipama, nikome nismo lako prepustile bodove i bile smo prijatno iznenadenje u najjačem klupskom takmicenju – zaključila je Popović.
Utakmica Lokomotiva – Crvene zvezda biće odigrana sutra od 17 sati u Bakuu, dok se u drugom meču sastaju Fakro Mušina – Dinamo Moskva (18).

Povezana vest:  BEACH VOLLEY CEV KONTINENTALNI KUP – ZONALNA FAZA, Seniorke Srbije na šestom mestu